ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Εμπλέκονται 3 άτομα στην φωτιά στο Abbey στα Ψηλαλώνια

fotia 1024x708 1

Τρία άτομα φέρονται να εμπλέκονται στον εμπρησμό του καφέ μπαρ Abbey στα Ψηλαλώνια τον Ιανουάριο του 2022 και ήδη ο φάκελος με τα στοιχεία της έρευνας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πατρών.

Η δικογραφία είναι ογκώδης και η έρευνα ήταν πολύμηνη. Να θυμίσουμε ότι όλα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα όταν από το μαγαζί ακούστηκαν εκρήξεις και μέσα σε δευτερόλεπτα… τυλίχθηκε στοις φλόγες. Από την πρώτη μέρα ο ιδιοκτήτης του Ιερώνυμος Γιακουμάτος είχε κάνει λόγο για εμπρησμό.

Ο χώρος μετατράπηκε σε κόλαση με τις σόμπες υγραερίου η μία μετά την άλλη να «σκάνε», το κατάστημα να παραδίδεται στις φλόγες και να προκαλούνται μεγάλες ζημιές και στο διπλανό κατάστημα το Παναχαϊκόν, ιδιοκτησίας Στέφανου Νικολετάτου. Από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί και από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί φέρεται να ευθύνεται ως ηθικός αυτουργός, συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος έδωσε εντολή σε δύο άλλα άτομα (με το αζημίωτο φυσικά) να βάλουν την φωτιά!

Μέσα σε λίγη ώρα μια μεγάλη επένδυση έγινε στάχτες καθώς εκτιμάται πως η ζημιά ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ εφόσον εκτός από τον εξοπλισμό που έγινε στάχτη, υπέστη μεγάλες ζημιές το νεοκλασικό κτήριο που στεγαζόταν η επιχείρηση.

 

You may also like

Comments are closed.