ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Εμπρησμός στο Abbey; Τα σενάρια που εξετάζει η Πυροσβεστική

97e6cf803b3abb2638603a61376f07f8.0 600x450 1

Η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Πάτρα, καταστρέφοντας ολοσχερώς το Abbey στα Ψηλαλώνια,  και δημιουργώντας σοβαρές ζημιές στο κτίριο, ίσως τελικά να μην ήταν και τόσο «αθώα».

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι φωτιά προήλθε έκρηξη σε φιάλη υγραερίου, ωστόσο, με μεγάλη προσοχή εξετάζονται όλα τα στοιχεία που υπάρχουν σε σχέση με την πυρκαγιά που ξέσπασε στην καφετέρια στα Ψηλά Αλώνια.

Οι πληροφορίες   αναφέρουν πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο του εμπρησμού. Ακόμη και ο ίδιος ο ιδιοκτητης του δεν μπορεί να πιστέψει πως η φωτιά ξέσπασε από κάποιο λάθος. Ηταν 4 τα ξημερώματα, κάθε νύχτα το κατάστημα ελεγχόταν πριν κλείσει. Ο φύλακας της Πλατείας Υψηλών Αλωνίων που βρισκόταν στο πάνω μέρος κοντά στην παιδική χαρά άκουσε μία δυνατή έκρηξη και είδε μία τεράστια φλόγα να βγαίνει προς τα έξω. Στη συνέχεια ακούστηκαν δέκα εκρήξεις από φιάλες υγραερίου που έσκαγαν η μία μετά την άλλη. Αυτές οι εκρήξεις ήταν από τις σόμπες. Οι ζημιές στο κατάστημα είναι τεράστιες. Οπως μεγάλες είναι και οι ζημιές στο Παναχαϊκό ακριβώς δίπλα. Θα πρέπει να τονιστεί πως το Abbey ήταν ένα από τα καφέ που είχε κερδίσει την προτίμηση χιλιάδων θαμώνων. Σε καθημερινή βάση από το πρωί μέχρι τη νύχτα είχε κόσμο.  Οι έρευνες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχίζονται.

 

You may also like

Comments are closed.