ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Έφτασαν τις 191 οι νοσηλείες στα Νοσοκομεία

nosokomeio giatros 10 10 2021
Εφημερία τρόμου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας αφού μέσα σε μια νύχτα άνοιξε και 6η κλινική η οποία γέμισε επίσης.

Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο προσήλθαν 64 επιβεβαιωμένα περιστατικά κορωνοϊού και 44 ύποπτα, με 22 από αυτούς να εισέρχονται στις κλινικές για νοσηλεία.

Η πίεση που προκαλέσει στην Αχαΐα η παραλλαγή Όμικρον με τη ραγδαία αύξηση των νέων κρουσμάτων αντανακλά πλέον στον αριθμό των νοσηλειών, οι οποίες και στα δύο Νοσοκομεία της Πάτρας χθες έφθασαν τις 191, εκ των οποίων 21 στις ΜΕΘ.

Συγκεκριμένα, στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» νοσηλεύονται 54 ασθενείς στις κλινικές και 8 στις ΜΕΘ, ενώ στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 111 ασθενείς στις κλινικές, τέσσερα περιστατικά στην Παιδιατρική, ένα στη ΜΑΦ και 13 στις ΜΕΘ Covid19.

Αντίστοιχα, ανησυχητικά παραμένουν τα στοιχεία από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους καθώς επιβεβαιώνουν τον υψηλό δείκτη μεταδοτικότητας του κορωνοϊού στην Πάτρα. Ειδικότερα μόνο χθες στο Επιμελητήριο Αχαΐας έγιναν 486 έλεγχοι εκ των οποίων τα 81 δείγματα βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, δηλαδή περίπου το 17%.

You may also like

eforia dilwseis art ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφορία – Συμψηφισμός: Παγίδες ακόμη και για όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες, αλλά ενήμερες οφειλές

Οι συμψηφισμοί φορολογικών οφειλών και φορολογικών απαιτήσεων των φορολογουμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις ουσιώδεις, καθώς διευκολύνουν ...

Comments are closed.