ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: “Eφυγε” τόσο άδικα! Η μοίρα χτύπησε την οικογένεια Παπαδημητρίου

ka 19 15 850x460 1

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον θάνατο του 50χρονου υπαστυνόμου Ηλία Παπαδημητρίου.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του 50χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του τόσο άδικά και τόσο ξαφνικά. Ήταν πατέρας δύο παιδιών 15 και 9 ετών.

Το γεγονός που κάνει ακόμα πιο τραγικό το όλο συμβάν είναι ότι πριν από εφτά μήνες είχε χάσει τη σύζυγο του που είχε φύγει από τη ζωή. Τα δύο παιδιά του έχουν μείνει πλέον ορφανά.

Στο μεταξύ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας θρηνεί και αυτή από την πλευρά τον χαμό το αστυνομικού και με τον πρόεδρο της Χάρη Τσίτσικα να δηλώνει:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας θρηνεί τον χαμό του Ηλία Παπαδημητρίου που κοσμούσε την τοπική ελληνική αστυνομία, με το ήθος, τον χαρακτήρα του και την διάθεση του για προσφορά.  Η Ένωση θα είναι παρούσα και θα συμπαρασταθεί στην οικογένεια με όποιο τρόπο χρειαστεί».

You may also like

italia exafanisi ΠΟΛΙΤΕΙΑ

«Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος», είχε γράψει στο γράμμα του – Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του συνέχισε να τον ψάχνει – Bρέθηκε στην Πάτρα από τηλεοπτική εκπομπή

Τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία ασχολείται με υποθέσεις ανθρώπων που έχουν ...

Comments are closed.