ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΤΡΑ: Εκατοντάδες μηνύματα για την Φώφη

ImgSrc 16
Meeting between the President of the Hellenic Republic Aikaterini Sakellaropoulou and the KINAL leader, Fofi Gennimata, at the Presidential Mansion, Athens, June 9, 2020 / Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, στο Προεδρικό Μέγαρο, Αθήνα, 9 Ιουνίου 2020.
«Βροχή» έπεσαν τα μηνύματα από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, με το που έγινε γνωστή η είδηση για την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά που την αναγκάζει να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος.

Τα μηνύματα από την Πάτρα και την Αχαϊα ήταν δεκάδες τόσο από στελέχη που πολιτικά θεωρούνται ότι βαδίζουν στο ίδιο στρατόπεδο με αυτή, όσο και από στελέχη που έχουν εκφράσει ανοικτά τις διαφωνίες του.

Η Φώφη Γεννηματά ανεξάρτητα την κριτική που μπορεί να της έχει γίνει για τα όσα έκανε και τα όσα δεν έκανε κατά τη διάρκεια της προεδρίας της στο ΚΙΝΑΛ, ήταν και παραμένει ένα ξεχωριστό στέλεχος για το κόμμα και το κίνημα του σοσιαλιστικού χώρου.

Και τώρα που είναι δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της είναι όλοι μαζί της που μέσα το πρόβλημα της υγείας ένωσε το κόμμα, αλλά και συγκίνησε την κοινωνία.

You may also like

Comments are closed.