ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Εκδήλωση για τα 48 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου – ΦΩΤΟ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΤΡΑ
Την πραγματοποίηση εκδήλωσης για να τιμηθούν από τον Πολιτιστικό Οργανισμό και το Δήμο Πατρέων τα 48 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του 1973, και η αντιδικτατορική πάλη του λαού μας, αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση της πρόεδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού, Κατερίνας Γεροπαναγιώτη.

Την εκδήλωση η οποία θα γίνει την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 στον πολυχώρο «Αίγλη» της Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων, έχει επιμεληθεί το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού και η Λαϊκή του Ορχήστρα.

Παράλληλα, ο Πολιτιστικός Οργανισμός επιχειρεί και φέτος να αναδείξει το ρόλο και τη σχέση των εικαστικών καλλιτεχνών με την αντιδικτατορική πάλη, γι’ αυτό προχώρησε ήδη σε ανάρτηση στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων – σε ψηφιακή εκτύπωση – έργων τεσσάρων εικαστικών.

Πρόκειται για τα έργα των Γιώργη Φαρσακίδη ( Εδώ Πολυτεχνείο), Γιώργη Βαρλάμου (Ρεπορτάζ για ένα ζεστό Νοέμβρη) , Τάσσου Αλεβίζου (Α. Τάσσος), (Το κορίτσι με το δέντρο), και Αλφόνσο Χόροβιτς (Εργοστάσιο.

*Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος του κοινού στην εκδήλωση θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πραγματοποίησης test και με την χρήση μάσκας

clbhllonah61895d6d44a11

You may also like

Comments are closed.