ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Εκδήλωση μνήμης για τον Νάσο Νασόπουλο

nasos nasopoulos
Εκδήλωση μνήμης για τον ιδρυτή του thebest.gr, το δημοσιογράφο, τον σύντροφο, τον συνοδοιπόρο, τον καθοδηγητή, τον αγαπημένο Νάσο Νασόπουλο, διοργανώνουν οι φίλοι του, την Τετάρτη 1η Ιουνίου στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου της Πάτρας στις 9 το βράδυ.

Στιγμές από τη ζωή τους με τον Νάσο θα θυμηθούν και θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες ο δικηγόρος Γιώργος Μάρκου και η διευθύντρια σύνταξης του thebest.gr Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο καλός του φίλος, Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Εικόνες και μνήμες από τον «δικό μας Νάσο», σταθμοί της ζωής και της καριέρας του, αλλά και ζεστές ανθρώπινες στιγμές θα ζωντανέψουν μέσα από τα λόγια και τα συναισθήματα που τα υπαγορεύουν  και κρατούν τον Νάσο πάντα ζωντανό ανάμεσά μας.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό.

You may also like

Comments are closed.

teva mes ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Φορέων των Κοινωνικών Συμπράξεων της Περιφέρειας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής ...