ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έκλεισε το Rococo μετά από 32 χρόνια

xrrqxkfctl6421f16d16320

Νέο σοκ για τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας με το  ξάφνικό κλείσιμο του Rococo μετά από 32 χρόνια παρουσίας.

Το κατάστημα που ανήκε στην πολύ γνωστή αλυσίδα επώνυμων ρούχων για άνδρες και γυναίκες, των επιχειρήσεων Μεν. Σακελάρη, λειτουργούσε συνεχώς στην οδό Αγίου Νικολάου 34, δίπλα στη Γωνιά του Βιβλίου και είχε ξεκινήσει το 1990 σε ακίνητο που ανακαινίστηκε και διαμορφώθηκε τότε ειδικά για αυτό το σκοπό και ανέκαθεν αποτελούσε, χάρις στο υψηλό επίπεδό του, στολίδι για την πόλη.

Το κατάστημα Rococo έκλεισε συγκεκριμένα το περασμένη Παρασκευή και ήδη ο χώρος έχει εκκενωθεί πλήρως (το ακίνητο ανήκει στην οικογένεια γνωστού Πατρινού γιατρού και προφανώς θα επανενοικιαστεί καθώς βρίσκεται σε  περιζήτητο κεντρικό σημείο).

Είναι το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας που κλείνει αλλά θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες και άλλων πόλεων, όπως αυτό της Θεσσαλονίκης, στο τέλος του μηνός. Στο κατάστημα της Πάτρας τα προηγούμενα χρόνια απασχολούντο οκτώ εργαζόμενοι, αλλά τα τελευταία χρόνια είχαν μειωθεί σε τρείς.

Η απόφαση διακοπής την καταστημάτων, μεταξύ των οποίων και αυτού της Πάτρας,  δεν σχετίζεται άμεσα με την ίδια την πόλη, αλλά είναι επιχειρηματική επιλογή που υλοποιείται  στο πλαίσιο γενικότερου επανασχεδιασμού και προσαρμογής στις νέες συνθήκες της σύγχρονης αγοράς όπως αυτές διαμορφώνονται.

Τα ελληνικά επώνυμα διαχρονικά ρούχα Rococo σχεδιάζονται με ποιότητα  ιδιαίτερο ύφος και στυλ. Οι  φίλοι των προϊόντων της αλυσίδας θα εξακολουθούν να τα βρίσκουν online στο e-shop ή σ’ ένα από τα άλλα (15 περίπου σήμερα )  εναπομείναντα  καταστήματα ανά την Ελλάδα.

 

Πηγή: kirix.gr

You may also like

Comments are closed.