ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Εκλογές Πυροσβεστών: Πρώτη δύναμη η παράταξη Φερτάκη

Facebook
Twitter

Ξεπέρασε το 90% η συμμετοχή στις εκλογές της Ενωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων (ΕΥΠΣΔΕΙΝ), που διεξήχθησαν το διήμερο 29 και 30 Μαΐου για την ανάδειξη νέου ΔΣ, Ελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία και στα Νομαρχιακά Τμήματα ΑΔΕΔΥ.

Οι κάλπες που στήθηκαν σε Πάτρα, σε Αίγιο, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Αργοστόλι, Ζάκυνθο και Ιθάκη, έκλεισαν στις 7 το απόγευμα. Από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η παράταξη Ενιαίο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Πυροσβεστών με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο και εκ νέου υποψήφιο Βασίλη Φερτάκη συγκεντρώνοντας 498 ψηφοδέλτια, ακολουθεί η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών (ΑΕΠΠ) με 109 και η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών (ΕΑΚΠ) με 22.

Η παράταξη Φερτάκη καταλαμβάνει 9 έδρες στο ΔΣ και 2 η ΑΕΠΠ. Σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας, χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, καθώς αναμένεται επανεκλογή του κ. Φερτάκη στη θέση του προέδρου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top