ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έκοβε λουκάνικα με ψαλίδι σε βρώμικη λαμαρίνα!

junk food
Κάποτε έγινε ολόκληρος ντόρος με το αν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής σε φαστφουντάδικα και καταστήματα εστίασης, αλλά μάλλον… ξεχάστηκε το θέμα.

Προ ημερών, λοιπόν, βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να παρακολουθήσουμε το εξής απίστευτο: Τον υπάλληλο ενός σαντουϊτσάδικου στην  Πάτρα (όχι στο κέντρο)  να κόβει τα λουκάνικα με ψαλίδι πάνω σε βρώμικη λαμαρίνα, στη συνέχεια να τα βάζει με τα χέρια του στη σχάρα για να τα ψήσει, αλλά και να μεταφέρει (πάλι με τα χέρια) μια μπριζόλα για να τη βάλει πάνω στα κάρβουνα! Εντύπωση προκάλεσε και η συνάδελφός του.

Η οποία ναι μεν φορούσε γάντια για να γεμίζει τα σάντουιτς, μόνο που… με τα ίδια γάντια σκούπιζε τα λάδια πάνω στα (βρώμικα) ρούχα της, πατούσε τα πλήκτρα της ταμειακής και έκοβε αποδείξεις, ενώ παράλληλα μιλούσε και στο τηλέφωνο για παραγγελίες τις οποίες σημείωνε σε χαρτί.

Κατά τα άλλα, τα… γάντια αποδείκνυαν την καθαριότητα. Αλήθεια, μήπως πρέπει να ξαναγίνει μπαράζ ελέγχων στα μαγαζιά; Τώρα θα μας πείτε και ποιος να κάνει ελέγχους;

Τρεις … και ο κούκος είναι σε κάθε υπηρεσία! Και φυσικά το βράδυ… δεν υπάρχουν υπάλληλοι!

Άρα αν κάποιος διαπιστώσει παραβίαση κανόνων υγιεινής τη νύχτα, πουθενά δεν μπορεί να κάνει την καταγγελία! Οπότε ο κάθε ανεύθυνος υπάλληλος… μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Εκτός φυσικά και αν ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης και τον βάλει στην θέση του. Γιατί σίγουρα δεν θα ήθελε τέτοια «βρώμα» για το μαγαζί του.

You may also like

italia exafanisi ΠΟΛΙΤΕΙΑ

«Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος», είχε γράψει στο γράμμα του – Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του συνέχισε να τον ψάχνει – Bρέθηκε στην Πάτρα από τηλεοπτική εκπομπή

Τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία ασχολείται με υποθέσεις ανθρώπων που έχουν ...

Comments are closed.