ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Έκτακτη γενική συνέλευση Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Facebook
Twitter
Ο Σύλλογος ∆ασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας στο πλαίσιο της  συνέχισης των δράσεων ενάντια στη διαδικασία της εσωτερικής και  εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών µονάδων καλεί τα µέλη του σε  έκτακτη δια ζώσης Γενική Συνέλευση όπως αποφασίστηκε από το ∆Σ της  ∆ΟΕ µε θέµατα συζήτησης τα επόµενα βήµατα για την κατάργηση της  αυτοαξιολόγησης καθώς και το φαινόµενο των συγχωνεύσεων που  παρατηρείται τον τελευταίο καιρό.  

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20-10-2021  και ώρα 17:30 µ.µ. στον αύλειο χώρο του 25ου ∆ηµοτικού Σχολείου  Πατρών τηρώντας όλα τα υγειονοµικά πρωτόκολλα. Στη ΓΣ θα  συµµετέχουν σίγουρα και κάποια από τα µέλη του ∆.Σ. της οµοσπονδίας  µας.

Επιπλέον θέλουµε να υπενθυµίσουµε ότι µέχρι να επιδοθεί η  απόφαση του δικαστηρίου στην ∆ΟΕ η απεργία αποχή είναι νόµιµη και  σε ισχύ και κάθε προσπάθεια σύγκλησης συλλόγου διδασκόντων  που έχει αποφασίσει αποχή είναι προσπάθεια ανταπεργίας  συνιστά πράξη παράνοµη και το στέλεχος εκπαίδευσης µπορεί να  διωχθεί µε παράβαση καθήκοντος. Επιπλέον η πρόσκληση σε  συνεδρίαση συλλόγου διδασκόντων πρέπει να γνωστοποιηθεί  στους συναδέλφους δύο (2) ηµέρες πριν τη συνεδρίαση. Σε  περίπτωση που, παρά την προβλεπόµενη νόµιµη διαδικασία, κληθούν,  παρανόµως, συνάδελφοι σε συνεδρίαση του Συλλόγου ∆ιδασκόντων ,ο  Σύλλογός µας αν χρειαστεί θα τους καλύψει µε στάσεις εργασίας (13:15  – 14:00) ,εν αναµονή και των οδηγιών της Οµοσπονδίας .

Οι εκπαιδευτικοί, όλοι µαζί ενωµένοι και οπλισµένοι µε τα µεγαλειώδη  ποσοστά συµµετοχής στην πρόσφατη απεργιακή κινητοποίηση ,δεν  εφησυχάζουµε! Θα συνεχίσουµε ακόµη πιο δυναµικά. Η δύναµή µας  είναι η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη. Όλες και όλοι µαζί θα  παλέψουµε για να κρατήσουµε ζωντανό το δηµόσιο σχολείο!

Η αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση θα καταργηθεί στην πράξη !

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top