ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Eλπίδα για ανάσα στο Καραμανδάνειο…! Ερχονται προσλήψεις

KARAMANDANEIO

Το «πράσινο φως» για την προκήρυξη δύο μονίμων θέσεων αναισθησιολόγων αποκλειστικά για το Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Καραμανδάνειο» άναψε χθες το Υπουργείο Υγείας.

Με απόφαση του Υπουργείου γνωστοποιείται η έγκριση για την προκήρυξη δύο μόνιμων θέσεων ιατρών – αναισθησιολόγων και συγκεκριμένα ενός Διευθυντή Αναισθησιολογίας και ενός επιμελητή Α΄ αποκλειστικά για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Καραμανδάνειο.

«Τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και η 6η Διοικητική Υγειονομική Περιφέρεια κάνουμε τα πάντα για την ενίσχυση και στήριξη του Καραμανδανείου.
Σε καμία περίπτωση δεν γεννάται ζήτημα για κλείσιμο και υποβάθμιση του μοναδικού παιδιατρικού νοσοκομείου της ΝΔ Ελλάδας» δήλωσε   ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Την ίδια ώρα, χθες στο Καραμανδάνειο προσέφερε τις υπηρεσίες του αναισθησιολόγος ιατρός από την Αθήνα που μετακινήθηκε εθελοντικά για δύο μέρες, ενώ από αύριο καταφθάνουν και δύο ακόμα παιδοαναισθησιολόγοι από τα νοσοκομεία της Αττικής, οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να έρθουν στην Πάτρα για να βοηθήσουν το Καραμανδάνειο, το οποίο από την περασμένη Τρίτη έχει κλείσει την εφημερία του και δέχεται μόνον τα επείγοντα και τα έκτακτα περιστατικά.

You may also like

Comments are closed.