ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Εμβολιασμένοι 9 στους 10 γιατρούς

59973 docvac21b 660

Πάνω από το 90% των γιατρών της Πάτρας και της επικράτειας γενικότερα έχουν κάνει και τις δύο δόσεις των εμβολίων, ενώ σε υψηλά ποσοστά κινείται και ο εμβολιασμός των νοσηλευτών που εργάζονται τόσο σε δημόσια νοσοκομεία και στις δημόσιες δομές υγείας, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αννα Μαστοράκου. Το γεγονός αυτό φαίνεται από τις καταγραφές των κρουσμάτων όπου πλέον σπανίζουν οι μολύνσεις σε ιατρούς, νοσηλευτές κα εργαζόμενους που εργάζονται στα νοσοκομεία και στους τομείς της υγείας.

Οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν στον εμβολιασμό κάνοντας άμεσα την πρώτη δόση και στη συνέχεια την δεύτερη ήταν οι γιατροί. Τόσο οι γιατροί των δημοσίων νοσοκομείων, όσο και αυτοί του ιδιωτικού τομέα έτρεξαν και έκαναν το εμβόλιο, ανεβάζοντας σε υψηλά ποσοστά τον εμβολιασμό τους στον κλάδο τους.

Κατά συνέπεια το επιχείρημα των ανεμβολίαστων που αναφέρει ότι ένα μεγάλο μέρος των γιατρών ή έστω και ένα μικρό, δεν έχουν κάνει το εμβόλιο ή είναι αρνητές του, δεν ισχύει, είναι ένα ψέμα που έχει να κάνει με το πώς να δικαιολογήσουν οι μη εμβολιασμένοι τη στάση τους.

You may also like

Comments are closed.

κεντρο ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό εργαζόμενου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό κατά της covid-19 στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα, εργαζόμενος του νοσοκομείου καταγγέλλει πως, ...