ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Έναρξη δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων Αστρονομίας για μαθητές Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού

astronomia 4

Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων Αστρονομίας για μαθητές Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού, με σκοπό την προετοιμασία για τη συμμετοχή των μαθητών στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Αστροφυσικής Δημοτικού 2024.  Εγγραφές από 22 Ιανουαρίου 2024  στο https://eclass.orionas.gr/ .

Τα μαθήματα είναι ασύγχρονα (σε βιντεομαθήματα) και οι μαθητές τα παρακολουθούν με τον δικό τους ρυθμό. Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό, μπορούν να μπουν με αυτόν, ενώ όσοι θα κάνουν 1η φορά εγγραφή πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρουν στο
https://drive.google.com/file/d/1Y3xzhPdLMOCHa3ORevMlxgjyxHx6AqtI/view

Διδάσκει ο Αργύρης Δρίβας, Φυσικός στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου, αντιπρόεδρος ΔΣ της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων», βραβευμένος ως Έλληνας Ερασιτέχνης Αστρονόμος 2019 και μέλος της ελληνικής επιτροπής NAEC (National Astronomy Education Coordinators), με βοηθούς τις φοιτήτριες Φυσικής Ευτυχία Βασιλείου, Γιώτα Ντόβα και Παναγιώτα Μπατσέλα.

Τον Διαγωνισμό διοργανώνει η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Περισσότερα για τον Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας δείτε στο https://contest.astronomos.gr/ .

Για περισσότερες λεπτομέρειες στείλτε μήνυμα στο eclass@orionas.gr

You may also like

Comments are closed.