ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πάτρα: Επαίτες με… πολυτελή ΙΧ!

247059869 4601352676614313 6066979813812018567 n
Επαίτες που κυκλοφορούν με… οχήματα πολυτελείας! Μην απορείτε. Είναι αρκετοί, και στην Πάτρα. Σε ξεγελά η εμφάνισή τους αλλά αν τύχει να τους πετύχεις την ώρα που φθάνουν ή αποχωρούν από το σημείο όπου τη στήνουν για να ζητιανέψουν και δεις τι αυτοκίνητα οδηγούν, μένεις κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό. Όπως συνέβη, όχι σε μία, αλλά σε… δύο περιπτώσεις προσφάτως στην Πάτρα.

Η πρώτη, στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Τσαμαδού, πριν από μερικά απογεύματα. Στο σημείο έφθασε κατά τις 4 μ.μ. μια γυναίκα επαίτης. Έφθασε όμως με μία… πολυτελέστατη Mercedes χρώματος ασημί την οποία πάρκαρε επί της Τσαμαδού και αφού ενεργοποίησε τον συναγερμό περπάτησε προς την Τριών Ναυάρχων όπου συνήθως την συναντούν οι περαστικοί να ζητιανεύει.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά όχι μία αλλά τρεις γυναίκες (Ρουμάνες) που επαιτούν σε διάφορα σημεία της Πάτρας καθημερινά και κατοικούν κοντά στον Απόστολο Παύλο. Και διαθέτουν ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας AUDI που σε καμία περίπτωση δεν σε κάνει να σκεφτείς πως ο ιδιοκτήτης του ζητιανεύει…

Από την έντυπη έκδοση – Κωνσταντίνος Φλαμής

You may also like

Comments are closed.