ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Επιδειξίας και στα Ζαρουχλέικα

1
Τα Ζαρουχλέικα… απέκτησαν τον επιδειξία τους! Αρκετές γυναίκες έχουν πέσει θύματά του, όμως ο δράστης παραμένει ασύλληπτος! Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών πρόκειται για έναν 30χρονο (περίπου) άνδρα, μελαχρινό αλλά με ανοιχτόχρωμο δέρμα, ύψος περίπου 1.70 ο οποίος κυκλοφορεί στα στενά των Ζαρουχλεΐκων οδηγώντας ένα ασημί ΙΧ.

«Παραμονεύει για ανήλικες κυρίως κοπέλες και επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Μιλά καλά την ελληνική γλώσσα και μάλλον είναι Έλληνας ο οποίος κατοικεί στην ευρύτερη περιοχή» μας δήλωσε γυναίκα που είχε την ατυχία να τον συναντήσει.

Τελευταία φορά (τουλάχιστον αυτή μας γνωστοποιήθηκε ως τελευταία) ο συγκεκριμένος σάτυρος εμφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ιωάννη Πράτσικα και Στράβωνος (φωτογραφία αρχείου).

Φορούσε λευκό πουκάμισο, τζιν, μαύρα παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου και μόλις είδε μία νεαρή να περπατά αμέριμνη της φώναξε και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα! Η κοπέλα αηδιασμένη έβαλε τις φωνές και απομακρύνθηκε τρέχοντας.

Αρκετές νεαρές  που έχουν πέσει θύματά του έχουν καταγγείλει τον 30χρονο, όμως μέχρι σήμερα η Αστυνομία δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει. Η δράση του δεν περιορίζεται στις βραδινές ώρες, αφού εκμεταλλεύεται το γεγονός της έλλειψης αστυνόμευσης στην περιοχή και καταφέρνει να πετυχαίνει τον στόχο του ακόμη… και πρωινές ώρες!

Φυσικά δεν είναι ο μόνος! Ας μην ξεχνάμε ότι τόσο η Αγυιά, όσο και η Άνω Πόλη έχουν… τον επιδειξία τους! Αλλά και στην οδό Μαιζώνος προ δύο μηνών, ποιος δεν θυμάται το βίντεο με τον νεαρό επιδειξία που ακολουθούσε μία κοπέλα!

You may also like

Comments are closed.