ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πάτρα: Επιδειξίας … με πατίνι, προκαλεί αναστάτωση στην Αγ. Σοφίας

atini
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με πρωταγωνιστές νεαρούς επιδειξίες που κυκλοφορούν στην πόλη. Αλλά αυτό που συνέβη το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης και το κατέγραψε η ”Πολιτεία”, δεν έχει προηγούμενο.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κοπέλες πως νεαρός άνδρας που κυκλοφορούσε με πατίνι στην οδό Δοϊράνης (περιοχή Αγίας Σοφίας) είχε ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του και επιδείκνυε το γεννητικό του όργανο, ενώ ταυτόχρονα… οδηγούσε το πατίνι του.

Οι γυναίκες κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία, εκτιμώντας πως ο νεαρός θα επαναλάμβανε την πράξη του και σε άλλες. Ο υπεύθυνος του τηλεφωνικού κέντρου της Άμεσης Δράσης ειδοποίησε αμέσως τους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο ωστόσο δεν βρήκαν κάτι.

Ο νεαρός με το πατίνι είχε προλάβει και είχε γίνει καπνός. Δεν αποκλείεται να διαμένει στην γειτονιά, οπότε αντιλαμβανόμενος τι θα επικρατούσε μετά την πράξη του, αποφάσισε να κρυφτεί σπίτι του.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των γυναικών ο άνδρας φορούσε μαύρα ρούχα. Η αστυνομία έχει την περιγραφή του και προσπαθεί με διασταύρωση και άλλων πληροφοριών να τον εντοπίσει και να σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του.

Πάντως οι νεαρές στις οποίες έδειξε τα γεννητικά του όργανα, δεν έκαναν μηνύσεις.

 

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Στην ίδια περιοχή τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί δύο σοβαρά παρόμοια περιστατικά. Το 2018 στην οδό Κεφαλληνίας είχε γίνει καταγγελία για απόπειρα βιασμού από 20χρονη. Τελικά απεδείχθη πως η κοπέλα πάνω στον πανικό της είχε μιλήσει για βιασμό. Επρόκειτο για επιδειξία.

Σε μία άλλη περίπτωση πάνω στην πλατεία, άνδρας έκανε πως ζητούσε αναπτήρα για να ανάψει το τσιγάρο του, και μόλις η κοπέλα του έδινε, εκείνος την καλούσε να κοιτάξει κάτω και της έδειχνε τα γεννητικά του όργανα.

 

 

You may also like

Comments are closed.