ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Επιτήδειοι ξάφρισαν εύπορο άτεκνο ζευγάρι – «Σας έχουν κάνει μάγια»

Facebook
Twitter
Θύμα μιας απίστευτης απάτης έπεσε ένα ζευγάρι στην Πάτρα, καθώς επιτήδειοι τους εξαπάτησαν με το… αζημίωτο, πείθοντας τους ότι θα τους βοηθήσουν να λύσουν τα μάγια και έτσι θα αποκτήσουν παιδιά.

Το ζευγάρι μιλάει στο LIVE NEWS και περιγράφει τα όσα έζησε την τελευταία 4ετία, από την στιγμή που οι δράστες έπεισαν τον σύζυγο όπως λέει η γυναίκα του, ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά επειδή κάποιοι τους έχουν κάνει μάγια.

«Δεν είχαμε κάνει παιδιά. Έπεισαν τον άντρα μου ότι κάποια τάχα μου μας ζήλευαν και μας έκαναν κακό. Συγκεκριμένα πιο πολύ τον έπεισαν ότι ήταν από το σόι του», δήλωσε το θύμα της εξαπάτησης στο Live News.

Το σχέδιο των δραστών είχε ήδη ξεκινήσει. Αρχίζουν να αφήνουν τις καμένες εικόνες, μια σακούλα με αλάτι, νομίσματα και ένα ψαλίδι, αλλά και κομμάτια από σκισμένα ρούχα.

Η οικογένεια των αλλοδαπών που λίγους μήνες νωρίτερα είχε βρει δουλειά στα χωράφια του ζευγαριού, είχε καταφέρει να πετύχει τον στόχο της. Ο σύζυγος ήταν βέβαιος πως υπήρχαν μάγια και έπρεπε να λυθούν.

«Μία γάτα σκοτωμένη, μαύρη, μπουκάλια με λάδια μικρά, μας είχαν πετάξει ζάχαρη ή αλάτι. Η αλήθεια είναι ότι τότε φοβήθηκα πάρα πολύ».

Μετά τις πρώτες συναντήσεις, έρχεται η πρόταση για ένα ταξίδι στην Αλβανία, που έμελλε να στοιχίσει στο ζευγάρι 5.000 €. Σε αυτό το ταξίδι ο σύζυγος συνάντησε έναν άντρα που υποσχέθηκε πως θα του λύσει τα μάγια.

Το όλο θέμα αρχίζει να προκαλεί προβλήματα στον γάμο του αντρόγυνου, με τους δράστες να καταστρώνουν το επόμενο χτύπημα.

«Όχι τον εκμεταλλεύτηκαν απλά, τον έγδυσαν και σας λέω ότι εάν εγώ κάποια στιγμή δεν αγρίευα, θα γινόταν της κακομοίρας».

Οι δράστες είναι αδίστακτοι. Μετά τα μάγια που υποτίθεται πως λύθηκαν με το ταξίδι στην Αλβανία, προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους για να κερδίσουν χρήματα.

«Μας έπεισε ο Αλβανός, ο πατέρας της οικογένειας δηλαδή, να του κάνουμε μία υπεύθυνη δήλωση, ότι θα του πληρώσουμε εν μέρει κάποιο δάνειό του, γιατί είχε κάποια οικογενειακά προβλήματα».

Το ζευγάρι αποφασίζει πριν από λίγους μήνες να επισκεφθεί δικηγόρο και να καταθέσει μήνυση. Από τότε, όπως λέει η γυναίκα, δέχεται στο κινητό της κλήσεις από ένα αλβανικό νούμερο που επιβαρύνει την ψυχολογία της ακόμα περισσότερο.

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης, με το ζευγάρι να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία εκείνων που έπαιξαν με τον καημό τους και τους εξαπάτησαν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top