Πάτρα: Έρημη πόλη μετά το κλείσιμο των καταστημάτων – “παιχνίδι” με την αστυνομία

Facebook
Twitter

Με “κυνηγητό” και… κρυφτούλι βγήκε και το δεύτερο βράδυ του μίνι lockdown στην Πάτρα, με την νεολαία να προσπαθεί να συνεχίσει τη διασκέδαση της μετά το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης, σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης, σε πλατείες και σκάλες.

Ωστόσο, η αστυνομία αυτή τη φορά ήταν εκεί και δεν άφησε να εξελιχτούν οι συγκεντρώσεις που πήγαν να γίνουν τόσο στην πλατεία Γεωργίου και στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου.

Οι νέοι που είχαν μαζευτεί εκεί έφυγαν χωρίς αντιδράσεις, ενώ ήσυχα τα πράγματα ήταν σε γενικές γραμμές και στις σκάλες της Αιγίου Νικολάου που ήταν ένα από τα αγαπημένα μέρη της νεολαίας στην καραντίνα.

Ησυχία υπήρξε και σε ένα ακόμα αγαπημένο μέρος των νέων κατά τη διάρκεια της καραντίνας στα Ψηλαλώνια. Μοναδική εξαίρεση ήταν οι σκάλες της Πατρέως όπου εκεί και τα δύο βράδια υπήρξε μία κινητικότητα, ειδικά το πρώτο, από αντιεξουσιαστές.

Σε γενικές γραμμές το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας τηρήθηκε. Κατά τις 2 τα ξημερώματα η πόλη ήταν άδεια και έρημη, ενώ όλα τα καταστήματα κλειστά.

Το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και των κλειστών καταστημάτων θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τότε η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί για την επιδημιολογική εικόνα της Πάτρας και της Αχαΐας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top