Πάτρα: Έβαλαν αυτοκόλλητο σε πινακίδα της Τροχαίας για να παρκάρουν «υπηρεσιακά» ΙΧ του ΕΦΚΑ

Ένα πρωτοφανές σκηνικό αυθαιρεσίας καταγράφεται στην Πάτρα, στη διασταύρωση των οδών Κανάρη και Κορίνθου, όπου επίσημη πινακίδα σήμανσης της Τροχαίας υπέστη αλλοίωση προκειμένου να εξυπηρετούνται ιδιωτικά οχήματα.

Συγκεκριμένα, «άγνωστοι» τοποθέτησαν αυτοκόλλητο πάνω στο σήμα οδικής κυκλοφορίας, αναγράφοντας ότι στο σημείο επιτρέπεται η στάθμευση αποκλειστικά για «υπηρεσιακά οχήματα του ΕΦΚΑ (με αυτοκόλλητο)».

- Διαφήμιση -

Η κίνηση αυτή φαίνεται πως έγινε ώστε ορισμένοι να εκμεταλλεύονται την παραποιημένη σήμανση για να παρκάρουν ανενόχλητοι τα δικά τους αυτοκίνητα.

Το αποτέλεσμα είναι οι τροχονόμοι να μην προχωρούν στη βεβαίωση κλήσεων, θεωρώντας εκ πρώτης όψεως ότι πρόκειται για επίσημη εξαίρεση, χωρίς να ελέγχεται αν τα σταθμευμένα οχήματα είναι πράγματι πιστοποιημένα υπηρεσιακά του αρμόδιου υπουργείου ή απλώς προσωπικά αυτοκίνητα εργαζομένων.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Google Logo Προσθήκη του Politeianews.gr στην Google

Ροή Ειδήσεων

Οι ειδησεις σημερα

Δείτε επίσης

Σχετικο περιεχομενο
spot_img