ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πάτρα: Φόβος και τρόμος στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου!

2α
Οι κακοποιοί στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου συνεχίζουν ακάθεκτοι την δράση τους, όπως πρώτη η «Πολιτεία» έγραψε, μιλώντας με κατοίκους της περιοχής.

Η πρόσφατη μάλιστα επίθεση στον ντελιβερά από τρία άτομα, προφανώς αποτελεί το πιο σοβαρό περιστατικό αλλά δεν είναι το μοναδικό. Πριν δέκα μέρες,ντελιβεράς έπεσε θύμα κλοπής, καθώς άγνωστοι… του έκλεψαν το μηχανάκι!

Λίγες ημέρες μετά συνέβη το περιστατικό με τον διανομέα φαγητού που όχι μόνο τον έκλεψαν αλλά και τον χτύπησαν άγρια. Εκείνες τις ημέρες έπεσε και θύμα κλοπής ηλικιωμένη γυναίκα, μητέρα πρώην δημοτικού συμβούλου της Πάτρας.

Η οποία μάλιστα δέχθηκε την επίθεση για δεύτερη φορά. Την πρώτη κατάφερε να μην την «πατήσει», όμως την δεύτερη ο άγνωστος άνδρας την έκλεψε.

Οι κάτοικοι του Σκαγιοπουλείου έχουν ξεσηκωθεί και «δείχνουν» συγκεκριμένα άτομα, που βρίσκονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις.

Μάλιστα κάποιοι μπορούν και να περιγράψουν τον δράστη, όπως έκανε στην Ασφάλεια και η μητέρα του πρώην δημοτικού συμβούλου.

 

You may also like

Comments are closed.

κεντρο ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό εργαζόμενου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό κατά της covid-19 στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα, εργαζόμενος του νοσοκομείου καταγγέλλει πως, ...