ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα – Γ. Παπανδρέου: Ελάτε να αναστήσουμε την παράταξη – Να σηκώσουμε ξανά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ

papandreou patra.jpg1
Ανοικτό δημόσιο κάλεσμα σε όλους τους “δημοκρατικούς” πολίτες της Αχαΐας απηύθυνε στην κεντρική πολιτική του ομιλία στην Πάτρα ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου.

“Ελάτε να κάνουμε αυτές τις εκλογές γιορτή Δημοκρατίας, γιορτή Συμμετοχής”, προέτρεψε τους ψηφοφόρους ο Γιώργος Παπανδρέου.

“Σας καλώ να συμβάλετε με όλες σας τις δυνάμεις για να ξεπεράσουμε και την πιο αισιόδοξη προσδοκία. Να πάρετε την Παράταξή μας στα χέρια σας. Για να σηκώσουμε όλοι μαζί και πάλι, τον ήλιο ψηλά πάνω από την Ελλάδα”, είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως είναι αποφασισμένος να δώσει η μάχη για την Παράταξη και τη χώρα. “Μοναδικός μου στόχος, αυτός είναι. Γιατί, το γνωρίζετε, δεν με κρατά κανείς. Σε εσάς λογοδοτώ και μόνο…

Παπανδρέου από Πάτρα: Τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουμε όλοι εμείς

“Δική μας υπόθεση είναι να χτίσουμε το κοινό μας μέλλον, όλοι μαζί, Συμμετοχικά, Δημιουργικά. Να ξαναπιάσουμε το νήμα των αγώνων, για να ξαναδώσουμε τα περιεχόμενα που αξίζουν στη Δημοκρατία. Γι’ αυτό, τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουμε όλοι εμείς. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν συμφέροντα και κατεστημένα, που χωρίς ντροπή θέλουν να ελέγχουν τις ζωές μας, για να ικανοποιούν τα δικά τους συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε να επιβάλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο κόμμα, συμπλήρωμα και δεκανίκι άλλων. Η Φώφη Γεννηματά, πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για να κρατήσει το κόμμα και να το μεγαλώσει. Συνταχθήκαμε μαζί της σε αυτήν την προσπάθεια… Δεν θα ξαναχάσουμε την ψυχή μας, δεν θα ξαναγίνουμε ίδιοι με τους άλλους… Και δεν είμαστε όλοι ίδιοι”, τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

Κυβερνητικό Πρόγραμμα – Συμβόλαιο τιμής με τον Ελληνικό λαό

Πρώτο μέλημά μας, είπε ο πρώην Πρωθυπουργός είναι η συγκρότηση ενός οραματικού αλλά και ρεαλιστικού κυβερνητικού προγράμματος, που θα αποτελέσει και τη βάση για να οικοδομήσουμε μια ισχυρή, πλειοψηφική κοινωνική και πολιτική συμμαχία, παράλληλα να διαμορφώσουμε ένα νέο, βιώσιμο και πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο, που θα μας οδηγήσει με σιγουριά στη νέα εποχή. Αυτό το κυβερνητικό πρόγραμμα, θα είναι ένα συμβόλαιο τιμής με τον Ελληνικό λαό… Και μαζί, ένα συμβόλαιο που θα εγγυάται την αυτονομία της Παράταξής μας, από συμφέροντα και κατεστημένα… Να ξέρετε, μας χτυπούν, γιατί έχουμε μια αδιαμεσολάβητη σχέση, που δεν μπορούν να αντιπαλέψουν”.

Σας καλώ να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας – Αλλιώς δεν έχουμε λόγο ύπαρξης

Ένα κόμμα για να μην είναι μικρό και ελεγχόμενο, πρέπει να έχει ξεκάθαρη ταυτότητα και προσανατολισμό, σημείωσε οκ. Παπανδρεόυ, τονίζοντας πως: “Δεν θα αναστηθεί το ΠΑΣΟΚ με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί, την επόμενη μέρα θα ξυπνήσουμε με ένα παράρτημα της ΝΔ που θα έχει για περιτύλιγμα και μόνο, μια ταμπέλα ΠΑΣΟΚ και ένα πράσινο ήλιο. Ούτε και με αλλαγή φρουράς στην κομματική επετηρίδα. Αλλαγή εποχής, είναι το ζητούμενο”.

Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους ψηφοφόρους να πάνε στις κάλπες, όχι μόνοι τους, αλλά και με πολλούς άλλους, που νοιάζονται για την Παράταξη και τον τόπο, για να μη χαθεί ούτε μια ψήφος. “Ελάτε να κάνουμε το πρώτο μεγάλο και νικηφόρο βήμα… Για να αναστήσουμε την Παράταξη. Να ξανασηκώσουμε ψηλά τη χώρα να σηκώσουμε ξανά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:ertnews.gr

You may also like

Comments are closed.