ΠΑΤΡΑ: Γέμισε αφίσες

Facebook
Twitter

Μπορεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να εξήγγειλε ότι θα σταματήσει το φαινόμενο των γιγαντοαφισών στις εισόδους της Πάτρας και στους δρόμους που ανήκουν στις αρμοδιότητες της, όμως, κάτι τέτοιο μέχρι ώρας δεν έχει γίνει.

Οι αφίσες παραμένουν σε πολλά σημεία των εισόδων της πόλης, στους δρόμους δηλαδή που ανήκουν στην Περιφέρεια, ενώ μαζί με τις παλιές “φυτρώνουν” και νέες κάθε τόσο. Όσο για τους δρόμους εντός του αστικού ιστού της Πάτρας, στις πλατείες και στους κοινόχρηστους χώρους;

Μια από τα ίδια. Αφίσες και πανό στην πλατεία Γεωργίου (εκ των οποίων κάποιες είναι πολιτικής φύσεως και έχουν να κάνουν κυρίως με το ΚΚΕ, το κόμμα δηλαδή από το οποίο προέρχεται η δημοτική αρχή), αφίσες στους πεζόδρομους και στους στύλους των κεντρικών δρόμων διαφημίζοντας από καλλιτέχνες και εκδηλώσεις μέχρι ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Μάλιστα, σύμφωνα με οδηγούς, αλλά και πολίτες, οι αφίσες σε ορισμένα σημεία των δρόμων της Πάτρας, ακόμα και σε αυτούς που έχουν κυκλοφοριακό φόρτο, είναι σε τέτοια σημεία που περιορίζουν την ορατότητα των οδηγών και είναι επικίνδυνες.

«Αναρχία» με λίγα λόγια στην Πάτρα και σε αυτό το θέμα. Κι το ερώτημα είναι το εξής: Θέλουν πραγματικά οι αρμόδιοι φορείς να κάνουν κάτι για το όλο ζήτημα ή όχι; Διαφορετικά ας το πάρουμε απόφαση.

(Η φωτογραφία είναι του Ανδρέα Αποσκίτη).

 

Πάτρα: Οι γιγαντοαφίσες σε δρόμους, σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους, παραμένουν!

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top