ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Γεμίζουν οι ΜΕΘ στα δύο Νοσοκομεία

PGNP1
Τα 238 έφτασαν χθες τα κρούσματα στην Αχαΐα εκ των οποίων τα περισσότερα είναι στην Πάτρα. Την ίδια στιγμή οι νοσηλευόμενοι στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας έφτασαν τους 86.

Στον «Άγιο Ανδρέα» χθες αυξήθηκαν οι νοσηλευόμενοι στις Κλινικές Κορονοϊού, φτάνοντας τους 37 και έναν διασωληνωμένο στη ΜΕΘ.

Στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 33 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού, δύο παιδάκια στην Παιδιατρική Κλινική και 13 ενήλικες στη ΜΕΘ.

Σε πανελλαδικό επίπεδο χθες διαγνώστηκαν 6.150 κρούσματα (89 στην Αιτωλοακαρνανία και 27 στην Ηλεία). Οι νέοι θάνατοι ασθενών ήταν 49 και ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 431. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 363 (84,22%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 68 (15,78%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Καρπούς φαίνεται να αποδίδει η κινητή μονάδα εμβολιασμού της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας που καθημερινά επισκέπτεται απομακρυσμένες και ορεινές περιοχές. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, χθες στην περιοχή της Δίβρης εμβολιάστηκαν 25 πολίτες. «Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα μέσω της τακτικής αυτής. Η κινητή μας μονάδα θα πάει σε κάθε άκρο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα εμβολιασμού σε κάθε πολίτη» επισημαίνει ο κ. Καρβέλης.

You may also like

Comments are closed.