ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Γιατί «χτύπησαν» το Distinto; Οι του «Εκβιαστών» εργάζονται κι αλλού;

Facebook
Twitter
Αναστατώθηκαν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, από την επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στο Distinto.

Ένα κατάστημα που μαζί με τα άλλα παρόμοιά του, αποτελούν «κοσμήματα» για την πόλη. Δύο είναι οι εξηγήσεις που δίνονται: Είτε κάποια «μπραβάκια» αποφάσισαν να κάνουν την δυναμική… εμφάνισή τους, ή κάποιος νεαρός που «κόπηκε» στην είσοδο, λόγω πολυκοσμίας τις προηγούμενες ημέρες (και πλήρους εφαρμογής μέτρων covid), αποφάσισε να «εκδικηθεί» με αυτόν τον τρόπο!

Πάντως η Αστυνομία δεν πρόκειται να αφήσει έτσι το ζήτημα! Ήδη έχει λάβει καταθέσεις και «καραδοκεί»! Και από την στιγμή μάλιστα που όλα δείχνουν πως κανείς από τους «γνωστούς» της νύχτας δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, το πρώτο σενάριο μοιάζει το επικρατέστερο.

 

distinto2

Οι του «Εκβιαστών» εργάζονται και σε ιδιώτη;

 Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το «ντου» της Αστυνομίας (Τμήμα Εκβιαστών στην Αθήνα) βλέπουν το φως της δημοσιότητας.Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που προσήχθησαν, η συμπεριφορά ορισμένων δεν ήταν και η «πρέπουσα» για την Αστυνομία.Χωρίς καν να επιτρέψουν «κουβέντα» με το που έβλεπαν τον «πορτιέρη» του έλεγαν, χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς, του έλεγαν «…. έλα μαζί μας».

Όμως μάθαμε ότι και οι προσαχθέντες στην Ασφάλεια δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια. Έχοντας εκτεθεί από την συμπεριφορά των αστυνομικών και από την στιγμή που δεν κατηγορήθηκαν για τίποτα, έψαξαν και βρήκαν μέχρι και βιντεάκια!

Σε ένα από αυτά εμφανίζονται δύο «φουσκωτοί» του Εκβιαστών να παρέχουν προστασία σε γνωστό Αθηναίο Πρόεδρο αθλητικού σωματείου. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Πάντως μέχρι και σήμερα, αν και έχουν περάσει τόσες μέρες, καμία «είδηση» δεν έχει βγει από το «ντου» των πάνοπλων και με fullface αστυνομικών στα μαγαζιά!

Αναμένουμε εξελίξεις…

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top