ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Γιατί επέλεξε το τέλος η 23χρονη στην οδό Θράκης – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Facebook
Twitter

Μία τραγική είδηση συγκλόνισε την Ηλεία και την Αχαϊα το βράδυ της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου, καθώς μια 22χρονη φοιτήτρια στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών από την Αμαλιάδα βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της στην Πάτρα.

Την άτυχη φοιτήτρια τη βρήκε ο πατέρας της κρεμασμένη από το κουρτινόξυλο το αργά απόγευμα της Παρασκευής ενώ είχε αφήσει και σημείωμα στο οποίο έδινε τη δική της εξήγηση για την απονενοημένη της πράξη.

Άτομα του στενού της κύκλου αποκάλυψαν ωστόσο   πως τελευταία  έδειχνε πολύ απόμακρη και  στεναχωρημένη και πως κάτι την απασχολούσε έντονα αλλά ουδέποτε την άκουσαν να κάνει άσχημες σκέψεις.

Όποιος γνώριζε την 22χρονη είχε πάντα ένα καλό λόγο να πει, αφού ήταν κοπέλα που δεν είχε δώσει αφορμή για το παραμικρό, ενώ άπαντες είναι συγκλονισμένοι και ουδείς μπορεί να πιστέψει τι έγινε.

Οι αστυνομικοί που κάνουν έρευνα για την αυτοκτονία της, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τόσο το τελευταίο σημείωμα που έγραψε, όσο και όλα όσα μπορεί να συνέβησαν στο ταξίδι που έκανε στην Αμαλιάδα, δυο μέρες πριν πάρει την απόφαση να γίνει αυτόχειρας.

Προς το παρόν η εγκληματική ενέργεια δείχνει να έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και πλέον οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων που προηγήθηκαν της αυτοχειρίας.

Ωστόσο στενό οικογενειακό της πρόσωπο έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο ενάμιση χρόνο λάμβανε αγωγή και είχε εγκαταλείψει της υποχρεώσεις των σπουδών της. Μήπως ήταν αυτός ένας λόγος που έστρεψε την 23χρονη στην αυτοκτονία; Πάντως λίγες μόλις μέρες πριν όλα  φάνταζαν να είναι καλά, καθώς η αδερφή της είχε αναρτήσει πριν 3 μέρες φωτογραφία με την θανούσα σε στιγμές χαράς, και ο πατέρας της πριν 7 μέρες είχε αναρτήσει στο λογαριασμό στο facebook του εικόνες από γλέντι.

Επίσης ο πατέρας της είναι κρεοπώλης, μπορεί να επηρεάστηκε καθώς ο τρόπος που επέλεξε να τερματίσει την ζωή της είναι συναφής με της εικόνες που είχε δει από το επάγγελμα του πατέρα της.

Η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας βρίσκεται σε σοκ και όλοι προσπαθούν να παρηγορήσουν την οικογένεια η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top