ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Γνωστός ο ληστής των ΕΛΤΑ στα Βραχνέϊκα! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ στο παρελθόν είχε απολυθεί από εταιρεία

fa 111 850x460 1

Εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η ληστεία που έγινε στα ΕΛΤΑ Βραχνεικων πριν δύο εβδομάδες. Ο ένας εκ των δύο δραστών φέρεται να ήταν στο παρελθόν υπάλληλος σε εταιρεία συνεργαζόμενη με τα ΕΛΤΑ, στον κλάδο της διανομής δεμάτων.

Μάλιστα,  είχε προκαλέσει στο παρελθόν την κινητοποίηση των Αρχών, όταν δεν είχε επιστρέψει στην εταιρεία του, αφού ολοκλήρωσε τη διανομή των δεμάτων του, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός για την εξαφάνισή του.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος στη συνέχεια απολύθηκε από τη δουλειά του. Ετσι φαίνεται όμως πως γνώριζε καλά τον τρόπο λειτουργίας των ΕΛΤΑ, γι΄αυτό και οργάνωσε με μεγάλη ακρίβεια το “χτύπημά” του, σε συνεργασία με έναν ακόμη άνδρα.

Μάλιστα, αμέσως μετά τη ληστεία, οι δύο άνδρες μοίρασαν τη “λεία” τους και ο ίδιος, με το μερίδιο που του αναλογούσε, έσπευσε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο!

Το  αγορασμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τις Αρχές και κατασχέθηκε.

Οι δύο άνδρες, ο συλληφθείς και ο συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, μένουν στην Πάτρα, με τον έναν να έλκει την καταγωγή του από την Αλεξανδρούπολη.

Και  ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης της ένοπλης ληστείας, έχει επικοινωνήσει ήδη, μέσω εκπροσώπου του, με την Αστυνομία και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να παραδοθεί.

You may also like

Comments are closed.