ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Hλεκτροκίνητο κάθισμα SEATRAC στην πλαζ

Facebook
Twitter
Με γνώμονα μια προσβάσιμη πόλη για όλους, ο Κοινωνικός Οργανισμός του  Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) τοποθέτησε και φέτος στην παραλία της πλαζ στην Αγυιά το ηλεκτροκίνητο κάθισμα SEATRAC, για την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με αναπηρία στη θάλασσα.

Το SEATRAC τοποθετείται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας διέξοδο και διευκόλυνση σε πολλούς συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα, ενώ με τη βοήθεια της δημοτικής συμβούλου και υπεύθυνης, από το Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ για το Γραφείο ΑΜΕΑ, Ιουλίας Συροκώστα, εξασφαλίστηκαν οι θεσμικές προϋποθέσεις για την τοποθέτησή του SEATRACK.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης, η Ιουλία Συροκώστα και η εργαζόμενη υπεύθυνη του Γραφείου ΑΜΕΑ του ΚΟΔΗΠ, Ελένη Μπούκλη, ήταν παρόντες σήμερα κατά τις εργασίες τοποθέτησης.

Όσοι δεν έχουν  προμηθευτεί παλαιότερα το σχετικό τηλεχειριστήριο για την λειτουργία του SEATRACK, μπορούν να το δανείζονται από τον φύλακα στην είσοδο (φυλάκιο ) της Πλαζ.

Επίσης μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο ΑμεA (Αγορά Αργύρη – Αγ. Ανδρέου 12), όπου μπορούν να το δανειστούν υπογράφοντας μια αίτηση – δήλωση ευθύνης για την παράδοση – παραλαβή του τηλεχειριστηρίου ( υπάρχουν 7 διαθέσιμα τηλεχειριστήρια ).

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσει ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι:

  • Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Αντίγραφο Πιστοποιητικού Αναπηρίας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Γραφείο ΑΜεA: στο τηλέφωνο: 2610433210.

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν το χειριστήριο των SEATRAC εντελώς δωρεάν (χρεώνονται μόνο τα έξοδα αποστολής) πρέπει να κάνουν τα εξής «βήματα»:

  1. Επισκεφθούν τη σελίδα www.seatrac.gr, να επιλέξουν «εγγραφή» στη δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης για τα SEATRAC. Εγγράφονται εντελώς δωρεάν, μέσω της φόρμας, για να ενημερώνονται για την εγκατάσταση, συντήρηση και απεγκατάσταση των SEATRAC που τους ενδιαφέρουν. Λαμβάνουν sms ή και email δωρεάν.
  2. Επιλέγουν το κουτάκι «θέλω χειριστήριο»
  3. Συμπληρώνουν τα στοιχεία αποστολής. Σε 1-3 μέρες το χειριστήριο είναι στη διάθεσή τους.
  4. Μπορούν επίσης να καλέσουν στο 2610876000 ώστε να περάσουν από το χώρο της ΤΟΒΕΑ (εταιρεία μηχανολογικών εφαρμογών επί της Π.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 289 στο ύψος των Αραχωβιτίκων) για να παραλάβουν το χειριστήριο, το οποίο είναι ίδιο για όλα τα SEATRAC.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top