ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πάτρα: Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καταγγέλλει ξυλοδαρμό φοιτητή και βανδαλισμούς – ΦΩΤΟ

image3

Η ανακοίνωση – καταγγελία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:

Σήμερα, για ακόμα μια φορά, στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών εκτυλίχθησαν γεγονότα – ντροπή για τα ελληνικά Ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, στον αύλειο χώρο των Σχολών Θετικών Επιστημών,φοιτητές από το χώρο της αριστεράς και της ακροgαριστεράς επιτέθηκαν σε εκλεγμένα μέλη της Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ.

image4 image0

Οι συνήθεις γνωστοί – άγνωστοι, βανδάλισαν το τραπεζάκι της Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ, κατέστρεψαν ενημερωτικό υλικό που προοριζόταν για τους φοιτητές και προπηλάκισαν τα μέλη της Δ.Α.Π με χυδαίες ύβρεις και απειλές. Τραγική κατάληξη όλων αυτών ήταν ο τραυματισμός – ευτυχώς ελαφρώς – ενός φοιτητή και μίας φοιτήτριας από ξυλοδαρμό. Οι φοιτητές ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Στο χώρο του συμβάντος παραβρέθηκε και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Χρήστος Μπούρας, έπειτα από ενημέρωσή του από τους φοιτητές.

Μια ακόμα μελανή σελίδα για τα ελληνικά πανεπιστήμια γράφτηκε σήμερα. Η μόρφωση, η ακαδημαϊκότητα και η διαμόρφωση προτάσεων, έδωσαν την θέση τους στο μπάχαλο, στη βιαιοπραγία και στην ανομία.

image0 image1 1

Εμείς, από την πλευρά μας, συνεχίζουμε ακάθεκτοι να υπερασπιζόμαστε τις ιδέες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε, για ένα σύγχρονο, ασφαλές Πανεπιστήμιο, όπου εικόνες σαν την σημερινή θα εκλείπουν.

ΔΕΝ ΕΚΦΟΒΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ ΠΑΤΡΑΣ,
εδώ για κάθε φοιτητή!

You may also like

Comments are closed.