ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Η “Εμπορική Ανανέωση” για το Πατρινό Καρναβάλι

Facebook
Twitter

Ο Εμπορικός Σύλλογος δεν αντέχει άλλα πισωγυρίσματα – Οι θέσεις της Εμπορικής Ανανέωσης για το Καρναβάλι 2024.

Με αφορμή το νέος έτος, η Εμπορική Ανανέωση,δια των εκπροσώπων της στο Διοικητικό συμβούλιο , Γιάννη Ρούπα και Τάκη Γουρδούπη απευθύνει μήνυμα αφύπνισης στο Προεδρείο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας.

Νέα χρονιά, νέες προσδοκίες για τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας.

Το εμπόριο χρειάζεται στήριξη και ο Εμπορικός Σύλλογος πρέπει το 2024 να αναλάβει ενεργό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση .

Τα τελευταία χρόνια, παρά την αυξημένη κίνηση την περίοδο των Αποκριών, το εμπόριο παραμένει απλός “παρατηρητής”. Ήρθε η ώρα οι επιχειρήσεις μας να πάρουν το μερίδιο που μας αναλογεί από τον θεσμό που καθιστά την πόλη μας κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό .

Η Εμπορική Ανανέωση με αφορμή τις εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού 2024 παρουσιάζει τους 5 βασικούς άξονες για την στήριξη του τοπικού εμπορίου την συγκεκριμένη περίοδο .

1.Συνεργασία με φορείς (Περιφέρεια , Δήμο , Σκεανα , Σύλλογο Ξενοδόχων κλπ) για την ανάδειξη των Πατρινών επιχειρήσεων μέσω του μεγαλύτερου πολιτιστικού γεγονότος της πόλης μας.

2.Καθιέρωση διευρυμένου ωραρίου τα δυο τελευταία Σάββατα του καρναβαλιού.

3.Πεζοδρόμηση των κεντρικών δρόμων της πόλης μας τις ημέρες με υψηλή επισκεψιμότητα.

4.Εξειδίκευση προωθητικών ενεργειών για τους καταναλωτές που θα προβούν σε αγορές κατά την καρναβαλική  περίοδο.

5.Συνεργασία με το αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ για δωρεάν μεταφορά επισκεπτών από τους κοντινούς δήμους κατά τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων .

Θα παραμερίσουμε το γεγονός ότι ο Εμπορικός Σύλλογος το έτος που πέρασε δεν κατάφερε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο στον εμπορικό κόσμο της Πάτρας.

Η νέα χρονιά πρέπει να μας βρει ενωμένους, προσηλωμένους στο κοινό μας στόχο, «την στήριξη του Πατρινού Εμπορίου».

Ο εμπορικός σύλλογος πρέπει να ανασυνταχθεί, πρέπει να δείξει εξωστρέφεια, πρέπει να λειτουργήσει προς όφελος των Πατρινών επιχειρήσεων . Πρέπει να ανακτήσει την χαμένη του αίγλη και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε.

Η Εμπορική Ανανέωση πιστή στις αρχές της, δίνει καθημερινή μάχη για να ανακτήσει ο ιστορικός μας σύλλογος τη θέση που του ανήκει και είμαστε πεπεισμένοι ότι σίγουρα θα το επιτύχουμε.

Ι ΡΟΥΠΑΣ 4 rotated

 

Για την Εμπορική Ανανέωση

Γιάννης Ρούπας

*Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας

——————————————————————————————————

Email: eapatras@gmail.com

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top