Μια πολυτελής βίλα στα Μποζαϊτικα, έπαυλη με ιδιόκτητο στάβλο στην περιοχή της Αχάια Κλάους και έκταση – φιλέτο στην Ροδινή είναι τα τρία ακίνητα που έχουν μπει στο στόχαστρο της οικογένειας από το Τέξας η οποία εγκαταλείπει το… ράντσο της και μετακινείται στην Πάτρα.


Όπως αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα η «Πολιτεία» πρόκειται για μια 5μελη οικογένεια τα μέλη της οποίας που βρέθηκαν μέσα στις γιορτές στην πόλη αναζητώντας ακίνητο!
Πρόκειται για αγοραπωλησία της τάξης του 1 εκατ. ευρώ περίπου η οποία βρίσκεται ήδη στα σκαριά καθώς ήδη έχει οριστεί πληρεξούσιος που θα προβεί στην υπογραφή συμβολαίων!
Το ράντσο στο οποίο κατοικούν στις ΗΠΑ είναι αρκετό όμως ο κορωνοϊός και η νέα μόδα της «ψηφιακής μετανάστευσης» τους άνοιξε την όρεξη για Ελλάδα!
Ο σύζυγος, εργάζεται στην Μicrosoft ως expert στη Νέα Τεχνολογία και προτιμά να είναι στο γραφείο… εξ αποστάσεως. Έλκει λόγω μακρινής του συγγένειας, καταγωγή και από τη Λακωνία και, εξ αυτής της αφορμής, άρχισε να αναζητά οικόπεδα.
H Πάτρα, σε σχέση με άλλες περιοχές στην Πελοπόννησο του “γυάλισε” περισσότερο για λόγους, τους οποίους εξηγεί το μεσιτικό γραφείο της πόλης στο οποίο εντόπισε διαδικτυακά ελκυστικές αγγελίες πώλησης ακινήτων.
«Το πρώτο που τον εντυπωσίασε είναι ότι η περιοχή συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Υπάρχουν και άλλοι πιο… πρακτικοί λόγοι, το λιμάνι της Πάτρας που αποτελεί πύλη για ταξίδια κυρίως στο Ιόνιο, το γεγονός ότι η Πάτρα διαθέτει Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αλλά και το Πανεπιστήμιο το οποίο δίνει το στίγμα στην περιοχή και τις υψηλές προσδοκίες και σε επίπεδο νέας τεχνολογίας» αναφέρει ο Γιώργος Κοπανιτσάνος, μεσίτης και εκτιμητής ακινήτων.
Από την έντυπη έκδοση της “ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ” της Δευτέρας 16.1.2023