ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: «Η Ρένα ξώκειλε» στο ανοικτό Αμφιθέατρο Εργατικών Κατοικιών στις Ιτιές

ρενα

Η θεατρική ομάδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λεύκας “Ήθος Ποιεί” θα παρουσιάσει στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου 2021 στο ανοικτό Αμφιθέατρο Εργατικών Κατοικιών Ιτεών το θεατρικό έργο των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου ‘Η Ρένα ξώκειλε’. Πρόκειται για τον αρχικό τίτλο της κωμωδίας που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με τίτλο ‘Τα κίτρινα γάντια’.

Η παράσταση ανεβαίνει, στο πλαίσιο της ενότητας του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Σκηνοθετική Καθοδήγηση: Θεόδωρος Κανδηλιώτης

Ήχος- φως: Γιάννης Γκοτσόπουλος

Παίζουν οι: Αλεξάνδρα Χρήστου, Βίκυ Σταυροπούλου, Φωτεινή Τσαμπά, Δημήτρης Μπάντιος, Χρήστος Γιαχαλής, Χρήστος Σαλαμούρας, Αιμιλία Φερεντίνου, Κωνσταντίνα Καντζιμπατζάκη, Κώστας Γιαννακόπουλος, Νίκος Γασπαρινάτος.

*Η προμήθεια των εισιτηρίων για την δωρεάν είσοδο στην παράσταση γίνεται στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου καθημερινά από τις 11.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα (πλην Κυριακής) και ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr.

You may also like

Comments are closed.