Πάτρα: Η… σκέψη που κάνει τα μαγαζιά εστίασης να τρέμουν εν όψει καρναβαλιού

Facebook
Twitter

Τρέμουν τα καταστήματα εστίασης και μόνο με την ιδέα.

Αναφερόμαστε στο Μαρκάτο και την Αλεξάνδρου Υψηλάντου, αλλά και την Κανάρη. Τι είναι αυτό που τους κάνει να τρέμουν; Η ανάπλαση και η σκέψη να ξεκινήσουν οι εργασίες του ανάδοχου κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού.

Οι εργασίες αυτές έχουν πάει πίσω καθώς υπάρχει μια καθυστέρηση κοντά στους τρείς μήνες (ίσως και κάτι παραπάνω) με τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κάτω μέρος πλέον της Τριών Ναυάρχων.

Οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι οι εργασίες για τις πεζοδρομήσεις σε Υψηλάντου, Κανάρη και Σισσίνης θα ξεκινούσαν μέσα στο πρώτο δίμηνο με τρίμηνο του νέου έτους, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και ο βασικός φόβος των ανθρώπων της εστίασης είναι μη γίνει τώρα που πλέον έχουμε μπει σε καρναβαλική περίοδο.

Αν γίνει κάτι τέτοιο οι εργασίες αυτές θα επηρεάσουν σίγουρα και την κίνηση των καταστημάτων ενός μέρους της Ηφαίστου (προς την Αγίου Νικολάου) και φυσικά τα μαγαζιά που βρίσκονται στο Μαρκάτο .

Και στην Κανάρη θα δημιουργηθεί θέμα αφού και εκεί υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που θέλουν να δουλέψουν το καρναβάλι. Πάντως, στην δημοτική αρχή έχουν πει σε ότι αφορά την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος ότι θα ξεκινήσει από το καρναβάλι και μετά.

Ελπίζουμε να μην κάνει το λάθος ο δήμος και ξεκινήσει εργασίες στις παραπάνω περιοχές μέσα στην καρναβαλική περίοδο γιατί τότε για ακόμα μια φορά θα έχουμε αντιδράσεις από τους επαγγελματίες της εστίασης. Και θα είναι και δικαιολογημένες.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top