ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Η τοπική Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη τον Ανδρέα Γεωργόπουλο

Facebook
Twitter

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας με αισθήματα θλίψης πληροφορήθηκε τον πρόωρο χαμό του συναγωνιστή Ανδρέα Γεωργόπουλου.

Η διαδρομή του ήταν πάντα κρυστάλλινη και αταλάντευτη. Από τα παιδικά του χρόνια εντάχθηκε στη ΜΑΚΙ, μέλος του γραφείου πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ηγετικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και μέλος για πολλά χρόνια της Τοπικής Οργάνωσης Κέντρου Πόλης της Νέας Δημοκρατίας.

Σταδιοδρόμησε επιτυχώς ως Πολιτικός Μηχανικός και από όποιο μετερίζι κι αν βρέθηκε υπηρέτησε τη νεολαία και την Παράταξη από την πρώτη γραμμή του αγώνα.

Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, όπου δέσποζε η μορφή του αείμνηστου πατέρα του και ιδρυτικού στελέχους της παράταξης Γιώργου Γεωργόπουλου, μαχητικός, ασυμβίβαστος, ανιδιοτελής υπερασπιζόταν τα ιδανικά και τις αξίες μας και η έγνοια του ήταν πάντα ο συνάνθρωπος, η Παράταξη και ο τόπος μας.

Κρατάμε στη μνήμη μας το ήθος, τη σεμνότητα, τη μαχητικότητα, την ανιδιοτέλεια, τον καθαρό λόγο και τη σταθερότητα του συναγωνιστή Ανδρέα Γεωργόπουλου.

Ο Πρόεδρος, Αντώνης Κουνάβης και τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας Ν.Δ. απευθύνουν στον αδελφό του Αντώνη, στους θείους του και τους υπόλοιπους συγγενείς, τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top