ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Ιδού τα χάλια της οδού Αυστραλίας – Εριξαν… πέντε τσουβαλάκια άσφαλτο με βροχή

3772094

Από δρόμο βιτρίνα που ήταν πριν από μερικά χρόνια, η οδός Αυστραλίας έχει μετατραπεί σε έναν δρόμο γεμάτο από λακκούβες.

Τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής, αλλά και των οδηγών που περνάνε σε καθημερινή βάση από εκεί είναι πολλά και πριν από μερικές μέρες έγινε και μια σχετική ανάρτηση στα social media με φωτογραφίες από τον δρόμο.

Στη συνέχεια οι υπηρεσίες του δήμου έστειλαν συνεργείο (προφανώς διαβάζοντας την ανάρτηση) και προσπάθησαν να καλύψουν τις λακκούβες ρίχνοντας λίγη άσφαλτο. Σύμφωνα όμως με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, κάτοικο της περιοχής δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα.

Ο ίδιος γράφει: «Αφού έπεσαν αρκετά αυτοκίνητα μέσα στις λακκούβες, ήρθε συνεργείο  του Δήμου με πέντε άτομα και έριξαν πέντε σακουλάκια άσφαλτο. Αυτό κατά τους αρμοδίους γιάτρεψε την κατάσταση της οδού Αυστραλίας που χρόνια τώρα μας βασανίζει.

Σειρά έχουν να μεγαλώσουν οι υπόλοιπες λακκούβες που τώρα είναι πιο μικρές. Εδώ τα νερά και οι λακκούβες έχουν γίνει καθημερινό μας βίωμα».

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές:

 

 

You may also like

186286069 4128003220592221 7457304715299550968 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ | Στα «κάγκελα» οι Εποχικοί Πυροσβέστες για την μη πρόσληψη τους – Και απαρχαιωμένος εξοπλισμός, με κράνη των 3 ευρώ και άρβυλα από το 2020!

    του Αχιλλέα Ροδίτη «Αδειασμένοι» δηλώνουν οι Εποχικοί Πυροσβέστες αφού ως φαίνεται περίμεναν μάταια ...

Comments are closed.