ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Ιδού το οργανωμένο κύκλωμα επαιτείας

1 14
Το πόσο οργανωμένη είναι η επαιτεία στην Πάτρα, όχι μόνο από ρουμάνους ρομά αλλά και από αυτόχθονες, φαίνεται από τις έρευνες της Αστυνομίας για ένα μαύρο τζιπ το οποίο κάνει «διανομές» και «παραλαβές» επαιτών από διάφορα σημεία της πόλης. Εντοπίστηκε προ ημερών να παραλαμβάνει τέσσερις ρομά (κορίτσια και αγόρια) που επαιτούσαν!

Στη συνέχεια το μαύρο τζιπ έκανε στάση στην οδό Οθωνος Αμαλίας στο ύψος της Τριών Συμμάχων όπου «άδειασε» και τους τέσσερις επιβάτες. Προφανώς για να συνεχίσουν την «δουλειά» τους… στο κέντρο της Πάτρας. Αστυνομικοί αναζητούν τον ιδιοκτήτη και οδηγό του τζιπ και μάλιστα διαπίστωσαν πως το  όχημα που κάνει την διανομή των «επαγγελματιών επαιτών» είναι ανασφάλιστο! Ανθρωποι της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πολύ σύντομα το συγκεκριμένο κύκλωμα θα εξαρθρωθεί. Να υπενθυμίσουμε πως τους τελευταίους μήνες τα κυκλώματα επαιτών στην Αχαϊκή πρωτεύουσα έχουν αυξηθεί και μάλιστα εκτός από τους Ρουμάνους (γνωστοί για τις «πιάτσες» τους) πλέον ασχολούνται με το «επάγγελμα» και αρκετοί Ελληνες ρομά. Τα σημεία στα οποία δρουν, γνωστά!

Στα φανάρια της οδού Αμερικής, κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου, αλλά και στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται ξεκάθαρα για μία βιομηχανία επαιτών που δρα καθημερινά και ανεξέλεγκτα αφού… κανείς δεν τους ενοχλεί! Μόνο το Χαμόγελο του Παιδιού παρεμβαίνει, σχεδόν σε καθημερινή βάση, όταν διαπιστώσει πως υπάρχουν ανήλικα που επαιτούν στα φανάρια! Και αμέσως καλεί την αστυνομία… για τα περαιτέρω!

You may also like

manos daskalakis2 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Πως χαρακτηρίζουν οι Αρχές τον Μάνο Δασκαλάκη! ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

“Ανυποψίαστο” χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ...

Comments are closed.