ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Κανονικά αλλά χωρίς τη live παρουσία του Σταύρου Ράπτη η προβολή της ταινίας “Μήλα – Apples”

Facebook
Twitter
Δίχως την παρουσία του Πατρινού συν-σεναριογράφου, υπεύθυνου διανομής ρόλων και συμπαραγωγού της ταινίας «Μήλα – Apples», Σταύρου Ράπτη,  θα γίνει τελικά η προβολή της εξαιρετικής όπως λέγεται, Φεστιβαλικής ταινίας “Μήλα” του Χρήστου Νίκου, την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 20022, στις 9.30 το βράδυ στο Σινέ Παντάνασσα, επί του σημείου της Παντανάσσης μεταξύ Αλ. Υψηλάντου και Καραϊσκάκη.

Όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωση του ο Νίκος Καββαδίας του «Γυμνού Οφθαλμού» που διοργανώνει τις υπαίθριες σινε-προβολές στο σημείο, ο Σταύρος Ράπτης δεν θα είναι μαζί μας, όπως είχε σχεδιασθεί, λόγω του ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνογιό…

Η προβολή θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ, όπως έχει προγραμματισθεί και μετά το τέλος της θα συνδεθούμε διαδικτυακά με τον Σταύρο Ράπτη για να απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Περαστικά, “Στρατηγέ”, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Νίκος Καββαδίας.

Η ταινία «Μήλα», να θυμίσουμε πως είχε προβληθεί στο υψηλού κύρους Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, είχε ενθουσιάσει την μεγάλη σταρ Κέιτ Μπλάνσετ ενώ ήταν και η υποψηφιότητα από πλευράς της χώρα μας για τα Όσκαρ, στην κατηγορία της ξενόγλωσσης παραγωγής.

Η ταινία “Μήλα” αξίζει να σημειωθεί πως προβάλλεται γιά πρώτη φορά στην Πάτρα και γενικότερα στην Αχαΐα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top