ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Κανονικά η ανακύκλωση – Συνεχίζεται προς το παρόν τόσο η αποκομιδή των μπλε κάδων

Facebook
Twitter
Σιωπηρή παράταση στη σύμβαση του Δήμου Πατρέων με την Εταιρεία Ανακύκλωσης που έληγε τέλος Ιουνίου φαίνεται πως έχει δοθεί έστω και άτυπα, καθώς διεξάγεται κανονικά η αποκομιδή των μπλε κάδων.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Νίκος Ασπράγκαθος, ερωτηθείς σχετικά στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η ανακύκλωση στην Πάτρα δεν έχει διακοπεί, καθώς υπάρχει σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης.

Την ίδια ώρα, ο κ. Ασπράγκαθος ερωτήθηκε και για την εξέλιξη της δράσης των 43 γωνιών ανακύκλωσης που έχουν χωροθετηθεί και θα δημιουργηθούν σε διάφορες περιοχές της Πάτρας. Το θέμα συζητήθηκε με αφορμή την τροποποίηση του προϋπολογισμού, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της διακήρυξης του διαγωνισμού όσο για την προμήθεια των ειδικών κάδων, όσο και της εγκατάστασής τους.

Ο δήμος έχει προχωρήσει το σχεδιασμό του δικτύου των 43 γωνιών ανακύκλωση με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης».

Οι γωνίες ανακύκλωσης θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα ρεύματα που σχετίζονται με την ανακύκλωση. Δηλαδή το χαρτί, το πλαστικό, το γυαλί, το μέταλλο και το αλουμίνιο. Οπότε δεν θα δούμε στις γωνίες αυτές καφέ κάδους για τη συγκομιδή βιοαποβλήτων, ούτε πράσινους κάδους για τα λεγόμενα σύμμεικτα απορρίμματα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top