ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κάτι πρέπει να γίνει με την Πλατεία Όλγας

Η καθαριότητα στην Πλατεία Όλγας θυμίζει το Γεφύρι της Άρτας.

2 4

Το γράφουμε, το ξαναγράφουμε, αλλά το αυτί των αρμοδίων… δεν ιδρώνει! Η καθαριότητα στην Πλατεία Όλγας θυμίζει το Γεφύρι της Άρτας. Τη μια μέρα την καθαρίζουν, την επόμενη στα ίδια και χειρότερα χάλια. Αντικαθιστούν τους σπασμένους λαμπτήρες στα φώτα, το ίδιο βράδυ… τους πετροβολούν.

Όλοι ξέρουν, βλέπουν, προσπαθούν κατά καιρούς να αντιμετωπίσουν και να βελτιώσουν την κατάσταση αλλά η ουσία είναι μία: Το άβατο παραμένει και όχι μόνο για τον Δήμο αλλά και την Αστυνομία. Βρωμιές, βανδαλισμοί, συνθήματα παντού, κατεστραμμένα αγάλματα, σπασμένα παγκάκια και μια παιδική χαρά που φτιάχθηκε μεν, αλλά μοιάζει εγκαταλελειμμένη.

Η Πλατεία  αποτελεί στέκι και τοξικομανών. Καθημερινά, όλες τις ώρες τις ημέρας, όχι μόνο στο σκοτάδι της νύχτας, γίνεται διακίνηση ουσιών και δεν είναι λίγα και τα επεισόδια μεταξύ νεαρών ανδρών κάποιες φορές μάλιστα με αιματηρά αποτελέσματα.

Παράλληλα άλλες ομάδες της Πλατείας… κυνηγούν τους εμπόρους ναρκωτικών και πάλι με τα γνωστά αποτελέσματα. Οι κάτοικοι φωνάζουν! Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Πολίτη να διαμαρτύρεται. Αλλά… μηδέν εις το πηλίκον. Οι χρήστες της Πλατείας εφαρμόζουν κατά γράμμα το νόημα του ονόματός της: Πλατεία Χουλιγκανικής Αντιστάσεως.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.