ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Κινητικότητα στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ για το καρναβάλι

Facebook
Twitter

Κινητικότητα υπάρχει την τελευταία εβδομάδα στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, ενώ ταυτόχρονα τα τηλεφωνήματα για να ρωτήσουν λεπτομέρειες σχετικά με το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, πέφτουν “βροχή”.

Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο σε επίπεδο πληροφοριών, όσο και σε επίπεδο κρατήσεων που έχουν παρουσιάσει ήδη μία αύξηση. Πάντως, σε ότι αφορά την κινητικότητα του στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ που παρατηρήθηκε την τελευταία εβδομάδα αυτό έχει να κάνει κυρίως με την εξεταστική και τον ερχομό των φοιτητών.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι δεδομένο. «Είναι γεγονός ότι υπάρχει ένα αυξημένο ενδιαφέρον και μία μεγαλύτερη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας» τονίζει από την πλευρά του ο σταθμάρχης Δημήτρης Κάκκος.

«Οι περισσότεροι ρωτούν και θέλουν να μάθουν πληροφορίες για τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ προς την Πάτρα. Οι κρατήσεις έτσι και αλλιώς γίνονται την τελευταία στιγμή, το δεδομένο είναι το ενδιαφέρον.

Η κορύφωση του ενδιαφέροντος θα ξεκινήσει από την Πέμπτη και μετά όταν θα αρχίσουν να έρχονται οι πρώτοι επισκέπτες από την Αθήνα κυρίως και θα αυξηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top