ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: «Κλειδί» η κατάθεση της ιατροδικαστού που διενέργησε τη νεκροψία της Ίριδας

Facebook
Twitter
Στο θρίλερ της Πάτρας, σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει η κατάθεση της ιατροδικαστού που διενήργησε τη νεκροψία της μικρής Ίριδας, του δεύτερου από τα τρία παιδιά που χάθηκαν.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί σε κατάθεση και η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα η οποία διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στην 6 μηνών Ίριδα.

«Οι καταθέσεις όλων μας είναι πάρα πολύ σημαντικές, αποκλειστικά των εμπλεκομένων στην υπόθεση, δηλαδή κυρίως των ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί, που έχουν έρθει σε φυσική επαφή με τις σωρούς των παιδιών και η άποψη τους έχει βαρύνουσα σημασία».

Μετά την ολοκλήρωση των νέων ιατροδικαστικών εκθέσεων και των καταθέσεων, αναμένονται νέες, καταιγιστικές εξελίξεις και για το θάνατο της Μαλένας αλλά και της Ίριδας.

«Ήταν πολύ δεμένες»

Η νηπιαγωγός της Τζωρτζίνας μίλησε στο LIVE NEWS, περιγράφοντας την ψυχολογική κατάσταση του κοριτσιού μετά το χαμό της Μαλένας αλλά και τη στενή σχέση που είχαν.

«Εγώ πέρασα το διάστημα με την Τζωρτζίνα όταν είχε χαθεί η Μαλένα. Ήταν πάρα πολύ δεμένες σαν αδερφούλες και το παιδάκι το στήριξα γιατί εντάξει, του στοίχισε. Ήταν κοντά στην ηλικία οι δύο αδελφούλες και ήταν αγαπημένα τα κοριτσάκια. Αγαπημένες αδελφούλες πολλές φορές μιλούσε για την αδερφή της, με αγάπη».

Στο μικροσκόπιο τα αντικείμενα του σπιτιού

Επί τρεις ώρες, η συμβολαιογράφος που ορίστηκε να σφραγίσει το οίκημα της σπιτονοικοκυράς του πρώην ζευγαριού Δασκαλάκη – Πισπιρίγου, κατέγραφε ένα προς ένα όλα τα αντικείμενα στα οποία σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής LIVE NEWS περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, μία τσάντα με ζωγραφιές καθώς και σημειώματα της μικρής Τζωρτζίνας.

Τα αντικείμενα θα παραδοθούν στις δικαστικές αρχές ενώ πλέον και η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας βρίσκεται στα χέρια των αρμοδίων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top