ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Κουκουλοφόρος έβαλε φωτιά σε Smart – Τί εξετάζει η Ασφάλεια – ΦΩΤΟ

fotia aftokinito.jpg 1
Σε εμπρηστική ενέργεια αποδίδεται η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Σολωμού και Δελφών, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο, κατέγραψε την παρουσία ατόμου. Εχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα, προσεγγίζει το σταθμευμένο όχημα τύπου smart, το περιλούζει με εύφλεκτο υλικό και σε δευτερόλεπτα «λαμπαδιάζει».

Η φωτιά σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, πήρε γρήγορα διαστάσεις, με τις φλόγες να τυλίγουν το αυτοκίνητο μικρού κυβισμού. Στη θέα του φλεγόμενου ΙΧ, γείτονες πήραν να λάστιχα και άρχιζαν να καταβρέχουν από τα μπαλκόνια τους, σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την πυρκαγιά. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 5 άνδρες με 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τις Αρχές,   ερευνάται το ενδεχόμενο πιθανής διασύνδεσης του συμβάντος, με άλλες υποθέσεις εμπρησμού οχημάτων που έχουν καταγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν.

You may also like

Comments are closed.