ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για τον 8χρονο που εγκλωβίστηκε κάτω από τις ρόδες Ι.Χ

troxaio patra
Σοβαρή αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του 8χρονου, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, μετά από τραυματισμό σε τροχαίο ατύχημα.

Το παιδί φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Αργά χθες υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν –ευτυχώς- πως δεν φέρει τραύματα στον εγκέφαλο και δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι και περιμένουν να περάσουν τα επόμενα κρίσιμα 24ωρα.

Ο 8χρονος, το απόγευμα του Σαββάτου, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου, το οποίο είχε εμπλακεί δευτερόλεπτα πιο νωρίς σε τροχαίο με άλλο ΙΧ.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή της Όθωνος Αμαλίας με τη Γούναρη. Ο 8χρονος βρισκόταν στο πεζοδρόμιο της πλατείας στη συγκεκριμένη διασταύρωση, όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα βγήκε από την πορεία του και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, εγκλωβίζοντας το παιδί κάτω από το αμάξωμα.

Ο απεγκλωβισμός του παιδιού έγινε από περαστικούς και οδηγούς ταξί που βρίσκονταν στην πιάτσα της λεωφόρου Γούναρη την ώρα του ατυχήματος.

You may also like

Comments are closed.