ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΚΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πάτρα: LED γιγαντοοθόνες, γήπεδα 5×5 και Matrix – To Παμπελοποννησιακό Στάδιο άγγιξε το θαύμα!

stadio
Ο Δήμος Πατρέων φροντίζει με τα όποια μέσα διαθέτει για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο (“απούσα” η κυβέρνηση), να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, έχοντας παραδώσει στους Πατρινούς μια αθλητική εγκατάσταση, πραγματικό στολίδι για την πόλη.

Κι ενώ είναι τόσα πολλά που «ζητάει» το αχανές Στάδιο και αμέτρητες οι ανάγκες που προκύπτουν, ωστόσο με τα πενιχρά οικονομικά που διαθέτει ο Δήμος, φροντίζει να διορθώνει τα περισσότερα προβλήματα, να προσθέτει νέο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις και όλη η Πάτρα να απολαμβάνει έναν πολυχώρο άθλησης υψηλού επιπέδου.

1 4

Και για του λόγου το αληθές, την περασμένη Τετάρτη εγκαινιάστηκαν τα δύο νέα υπερσύγχρονα γήπεδα 5×5 του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (φωτό), τα οποία μάλιστα διαθέτουν ποτιζόμενο πλαστικό χλοοτάπητα, κάτι που γίνεται για πρώτη φόρα στην Πάτρα! Με αυτή τη μέθοδο διατηρείται περισσότερο χρονικό διάστημα σε καλή κατάσταση το πλαστικό χορτάρι και παράλληλα, δίνει την αίσθηση του φυσικού χόρτου.

Τα γήπεδα είναι περιφραγμένα με συρματόπλεγμα, ενώ έχουν πλέγμα στην οροφή για να μην βγαίνει η μπάλα έξω. Όπως πληροφορείται η «Match» θα τοποθετηθούν και κερκίδες χωρητικότητας 150 θέσεων στο κάθε γήπεδο.

2 1 scaled

Μεγάλες LED γιγαντοοθόνες

Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμες και οι νέες γιγαντοοθόνες LED MATRIX στα δύο πέταλα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Πρόκειται για ψηφιακές οθόνες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχουν μέγεθος 14×06μ. (πιο μεγάλες από του ΟΑΚΑ!) που θα αποτελέσουν «υπερόπλο» για συναυλίες και λοιπές εκδηλώσεις και θα φέρουν νέα έσοδα στον Δήμο. Οι οθόνες έχουν ήδη τοποθετηθεί στο Στάδιο, έχουν γίνει και κάποιες δοκιμές και απομένουν μερικές λεπτομέρειες για να είναι απολύτως έτοιμες προς χρήση. Μια πραγματικά πολύ δυνατή κίνηση απ’ τον Δήμο Πατρέων, μία απ’ τις πολλές που γίνονται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το τελευταίο διάστημα.

Και Matrix έξω απ’ το Στάδιο!

Επιπλέον, έξω απ’ το Στάδιο τοποθετήθηκε ένας ηλεκτρονικός πίνακας Matrix μεγέθους 3×3μ. με μεγάλες γραμματοσειρές ο οποίος ενημερώνει τους πεζούς αλλά και όσους διέρχονται από την Πατρών Κλάους με τα οχήματά τους, για τις εκδηλώσεις που γίνονται μέσα στο Στάδιο, την ώρα έναρξης της εκδήλωσης ή του αγώνα κ.λπ.. Η φωτογραφία τραβήχτηκε την περασμένη Τετάρτη, τη μέρα διεξαγωγής του Τουρνουά στη μνήμη του Σάκη Ξένου.

Όλες αυτές οι κινήσεις έχουν σαν στόχο να απογειώσουν την προσέλευση των δημοτών στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αλλά… δεν θα είναι οι μόνες.

Όπως πληροφορείται η «Match» έρχονται κι άλλες ανάλογες κινήσεις που θα μετατρέψουν την αθλητική εγκατάσταση σε πολυχώρο Πολιτισμού!

You may also like

Comments are closed.

laptop111 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Πατρέων: Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΓΓΠΣΔΔ, την Πέμπτη 30 Μαρτίου από 18:00 έως και 23:00

Λόγω τακτικών εργασιών αναβάθμισης των δικτυακών υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής ...