ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: ”Μαλλιοτράβηγμα” σε νεκροταφείο – Εμφανίστηκε και δεύτερη γυναίκα στο μνήμα

Facebook
Twitter
Μεγάλη φασαρία σε νεκροταφείο της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας – Εμφανίστηκε και δεύτερη γυναίκα του αποθανόντα, να κάνει τρισάγιο στο μνήμα – Η επίσημη οικογένεια σε έξαλλη κατάσταση την προπηλάκισε.

Είναι από τα συμβάντα, που όταν τ’ ακούς, πιστεύεις ότι είναι υπερβολές, ψέμα ή σενάριο ταινίας. Αντίθετη όμως άποψη, έχουν όσοι βρέθηκαν σε νεκροταφείο της ευρύτερης περιοχής των Πατρών, για να κάνουν τρισάγιο στη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων.

Όταν άρχισαν να ακούν φωνές μέσα στο νεκροταφείο, κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στ’ αυτιά του, αυτά που ξεστομίζονταν από διπλανό τάφο. Μια γυναίκα που τελούσε τρισάγιο στη μνήμη του αποθανόντα συζύγου της, ”πιάστηκε στα χέρια” με την επί χρόνια σύντροφο του συχωρεμένου, με παιδιά και εγγόνια να προσπαθούν να τις χωρίσουν.

Όταν η οικογένεια πλησίασε τον τάφο, η σύντροφος ήταν ήδη εκεί με ιερέα και τελούσε και αυτή τρισάγιο στη μνήμη του αγαπημένου της. Πέρα από την ανεπίτρεπτη φρασεολογία στο χώρο του κοιμητηρίου, που διήρκεσε πάνω από πέντε λεπτά, κάποια στιγμή η νόμιμη σύζυγος της επιτέθηκε και άρχισε να την σπρώχνει και να την κατηγορεί για το ρόλο που είχε όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα στο ζευγάρι. Η σύντροφος πάνω στην προσπάθειά της να αμυνθεί, πέταξε τα κόλλυβα και απάντησε ότι, αν ήταν μαζί της ο αποθανών, θα ζούσε ακόμα. 

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όλη η οικογένεια άρχισε να την υβρίζει χυδαία και να την προπηλακίζει και η γυναίκα αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή, αφού οι μοναδικοί της υποστηρικτές ήταν οι δυο ιερείς, που ζητούσαν επίμονα να επικρατήσει ψυχραιμία και να σεβαστούν όλοι τον χώρο.

Φυσικά, κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν έγινε τρισάγιο ούτε από την σύζυγο, η οποία υποβασταζόμενη από τα παιδιά της αποχώρησε, φωνάζοντας προς τον τάφο του συζύγου, ότι δεν ξαναπατήσει το πόδι της ποτέ!

 

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top