ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Μάστιγα οι κλοπές καλωδίων – Αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού

Facebook
Twitter
Από τον Δήμο Πατρέων, γίνεται γνωστό για μια ακόμα φορά, ότι συνεχίζονται με εντεινόμενο ρυθμό, οι κλοπές καλωδίων του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού.

Μόνο τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έχουν κλαπεί καλώδια πολλών χιλιομέτρων, από δρόμους σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου, όπως: Ηρώων Πολυτεχνείου, Διαγόρα, Ήρας, Μαραγκοπούλου, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Θεσσαλονίκης, το κόστος των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Η Δημοτική Αρχή κάνει έκκληση στους συνδημότες να ενημερώνουν άμεσα τις Αρχές όταν γίνονται μάρτυρες κλοπών ή φθορών. Μάλιστα, έγινε αντιληπτό, ότι ενδεχομένως οι κλέφτες, να εμφανίζονται ημέρα παριστάνοντας τους τεχνικούς, τα κόβουν και επανέρχονται νυχτερινές ώρες για να τα πάρουν.

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες πρέπει να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα -έχοντας ήδη ενημερωθεί εδώ και καιρό με συνεχόμενα έγγραφα και  καταγγελίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου- για να σταματήσουν τη δράση των αγνώστων που διαπράττουν τις κλοπές που αφενός ζημιώνουν τη δημοτική περιουσία, δηλαδή την περιουσία του πατραϊκού λαού και αφετέρου ενέχουν τον κίνδυνο απωλειών ανθρώπινων ζωών από τα ηλεκτροφόρα καλώδια.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top