ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Μαθητής έκανε πρόταση στον Κ. Πελετίδη για δημοτικό συμβούλιο νέων

image2 850x460 1

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος μαθητής της Γ Λυκείου απευθύνεται με ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο Πατρέων και εκφράζει την πρόταση του για τη σύσταση Δημοτικού Συμουλίου Νέων στο Δήμο Πατρέων. Δείτε αναλυτικά την επιστολή:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΕΩΝ

Πάτρα, 9 Ιανουαρίου 2024

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Επικοινωνώ μαζί σας για να εκφράσω την πρότασή μου για τη σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων στο Δήμο Πατρέων, που προβλέπεται και από τον νομοθέτη. Είναι ανάγκη να δοθεί φωνή και χώρος στις απόψεις και τις ανησυχίες των νέων της πόλης μας. Η σύστασή του είναι ουσιώδης για την ανάπτυξη μιας δυναμικής και συμμετοχικής κοινότητας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων θα προσφέρει την ευκαιρία στη νεολαία να εκφράσει τις ιδέες της, να συμμετάσχει σε διαδικασίες λήψης αποφάσεων και να συνεισφέρει στη βελτίωση της πόλης μας όπου τα έργα που γίνονται καθώς και αυτά που σχεδιάζονται να γίνουν, είναι αυτά που θα βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω ότι η δημιουργία αυτού του οργάνου θα ενισχύσει την ενεργή συμμετοχή και την αίσθηση υπευθυνότητας των νέων στην πόλη μας.
Κύριε Δήμαρχε λόγω της δημοκρατικής αντίληψης που έχετε και επειδή φέτος δώσατε ιδιαίτερη έμφαση στην νεολαία, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο, είμαι πεπεισμένος  ότι θα ληφθεί σοβαρά υπόψη η πρότασή μου για τη δημιουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων. Είμαι πρόθυμος να προσφέρω εαυτόν  για την υλοποίησή του.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Αλεξόπουλος
Μαθητής Γ Λυκείου

You may also like

Comments are closed.