ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Με νέο μπλουζάκι στο Pink the City

nwmzidvsuu632adf722d79b

Ιδιαίτερο θα είναι το φετινό Pink the city στην Πάτρα καθώς είναι το πρώτο που θα γίνει «ανοιχτά» μετά την περίοδο και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού ενώ επί της ουσίας είναι και το πρώτο μετά την απώλεια της Λιολιώς Κολυπέρα η οποία το εμπνεύστηκε. Φέτος είναι η 10η χρονιά ενώ το μπλουζάκι που θα φορέσουν οι πατρινοί για να βάψουν την πόλη ροζ είναι έτοιμο!

Από τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου θα υπάρχει στην πλατεία Γεωργίου το περίπτερο από το οποίο θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα μπλουζάκια. Στις 5,6,7,8 Οκτωβρίου θα γίνεται στην πλατεία και κλινική εξέταση από εξειδικευμένους γιατρούς χειρουργούς. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί και ένα μικρό pink the city στο Αγρίνιο, σε συνεργασία με το Δήμο.

Θα γίνει και μία ανοιχτή συναυλία με τους 15-5- δεν έχει κλειδώσει όμως ακόμα η ημερομηνία. Θα φωταγωγηθεί ο κυματοθραύστης αλλά και άλλα κτίρια της Πάτρας . Στις 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στην Αγορά Αργύρη με ομιλητή τον Βασίλη Βενιζέλο. Οι δράσεις θα κορυφωθούν στις 23 Οκτωβρίου με τον μεγάλο περίπατο στο κέντρο της πόλης.

You may also like

italia exafanisi ΠΟΛΙΤΕΙΑ

«Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος», είχε γράψει στο γράμμα του – Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του συνέχισε να τον ψάχνει – Bρέθηκε στην Πάτρα από τηλεοπτική εκπομπή

Τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία ασχολείται με υποθέσεις ανθρώπων που έχουν ...

Comments are closed.