ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Μέχρι και 1,30 ευρώ η φρατζόλα! Στα ύψη η τιμή του ψωμιού

hklqonwgok6273cd0f228f1

Νέα αύξηση καταγράφεται στην τιμή του ψωμιού. Στην Πάτρα η φρατζόλα των 350 γραμμαρίων έφτασε να κυμαίνεται από 1.10 ευρώ έως και 1.30 ευρώ με το κιλό να ξεπερνάει τα 2 ευρώ και περιπτώσεις χωριάτικου ψωμιού να φτάνουν έως και τα 2,60 το κιλό.  Μάλιστα οι αρτοποιοί δεν αποκλείουν να έχουμε και άλλες αυξήσεις, καθώς οι ανατιμήσεις σε κάποιες από τις  πρώτες ύλες όπως το γάλα, συνεχίζονται και σε συνδυασμό με την ακρίβεια στο ρεύμα, θα είναι πολύ δύσκολο, όπως λένε, να συνεχίζουν να βάζουν πλάτη διότι αυτό θα τους οδηγήσει σε λουκέτο.

Ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Πάτρας, Επαμεινώνδας Ανδρεόπουλος ανέφερε ότι η αύξηση στο ψωμί έχει γίνει καθώς η τιμή του μετά το μπαράζ των ανατιμήσεων του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, αλλά και η αύξηση στην ενέργεια που συνεχίζεται δεν άφησε περιθώρια να κρατήσουμε τις τιμές. Βέβαια, ακόμα και τώρα η τιμή του ψωμιού, δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, δηλαδή ιδανικά θα έπρεπε να είναι πάνω από 1.50 ευρώ η φραντζόλα!

Στο μεταξύ, δεν είναι μόνο το ψωμί που έχει πάρει αύξηση καθώς όλα τα προϊόντα που πωλούνται στους φούρνους έχουν πάρει και αυτά την ανιούσα!

You may also like

laptop111 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Πατρέων: Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΓΓΠΣΔΔ, την Πέμπτη 30 Μαρτίου από 18:00 έως και 23:00

Λόγω τακτικών εργασιών αναβάθμισης των δικτυακών υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής ...

Comments are closed.