ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Μεταφέρεται σήμερα η σορός του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο

Facebook
Twitter
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά τη δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη, του οποίου η σορός σήμερα θα μεταφερθεί στην Πάτρα.

Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά τις 11.30.

Μέχρι και αυτή την ώρα στο σημείο της δολοφονίας βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και παραμένει αποκλεισμένο.

Νωρίτερα εκεί βρέθηκε και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΥΔΕΖΙ) από την Ασφάλεια Αττικής για να ελέγξουν το χώρο.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται οι δράστες να βρίσκονται ακόμα στο νησί.

Σήμερα το πρωί η σορός μεταφέρεται στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή. Αρκετές σφαίρες (πάνω από 10) βρήκαν το θύμα στο κεφάλι.

Ο ένας εκ των ιδιοκτητών της επιχειρήσης που τραυματίστηκε ελαφρά νοσηλεύεται ακόμα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το imerazante.gr από αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα έφτασε στο γραφείο και αφού κατέβηκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του ,πήγε στην καφετέρια που είναι κοντά στο γραφείο ευρωπαϊκών προγραμμάτων των αδελφών Κόττη για να πάρει καφέ μαζί με κάποιον συνοδό του.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε πεζός στο γραφείο, όπου ξεκίνησε μια συζήτηση με τα δύο αδέλφια που διατηρούν το γραφείο ευρωπαϊκών προγραμμάτων και διεκπεραιώσεων για έναν φάκελο υλοποίησης της επιχείρησής του θύματος.

Ο δράστης αρχικά πυροβόλησε τη τζαμαρία και ακολούθως μπήκε από την είσοδο. Το θύμα δέχτηκε τους πρώτους πυροβολισμούς και προσπάθησε να σηκωθεί και να προχωρήσει προς το βάθος του γραφείου, γεγονός που δικαιολογεί το ότι το σώμα βρέθηκε πεσμένο μερικά μετρά μακριά από την καρέκλα που καθόταν.

Η περιοχή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με πολλούς από τους κατοίκους και τους περαστικούς (κέντρο πόλης) να μην έχουν καταλάβει τι εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.

Πάντως οι κινήσεις των δραστών φάνηκαν επαγγελματικές.

Η κάμερα ασφαλείας του γραφείου δεν λειτουργούσε και η ΕΛ.ΑΣ. έχει συλλέξει υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της γύρω περιοχής.

ΠΗΓΗ: imerazante.gr

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top